Sport

Ladislau Boloni, prima reacție despre negocierile cu FRF: „Discuțiile nu sunt nici deschise, nici închise!”

Ladislau Boloni a oferit prima reacție despre negocierile cu FRF pentru preluarea postului de selecționer al României: „Discuțiile nu sunt nici deschise, nici închise”.
13.01.2022 | 16:38
Ladislau Boloni prima reactie despre negocierile cu FRF Discutiile nu sunt nici deschise nici inchise
ADVERTISEMENT

Se adâncește misterul cu privire la stadiul negocierilor dintre Răzvan Burleanu și Ladislau Boloni pentru preluarea postului de selecționer al României. Prezent la slujba de înmormântare a fostului său coleg de la ASA Târgu Mureș, Janos Cako, tehnicianul a confirmat că nu a mai răspuns apelurilor telefonice ale federalilor – informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK – , dar a lăsat de înțeles că va oferi mai multe detalii în zilele următoare.

Ladislau Boloni, misterios în privința negocierilor cu FRF. Prima reacție a tehnicianului

Nu pot spune nimic în acest moment despre discuțiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul și să explodeze totul.

ADVERTISEMENT

Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Știu că presa vrea un răspuns repede, dar am și eu viața mea. E adevărat, n-am răspuns la telefon. Vrei să-ți arată câte apeluri am?

Când am venit am stabilit un termen, vom vedea ce va fi. Cu siguranță în 4-5 zile voi explica totul”, a spus „Loți”, potrivit gsp.ro, nu înainte de a-și exprima regretul pentru pierderea suferită: „Simt o mare durere în suflet. Janos mi-a fost coechipier și antrenor, un adevărat domn”.

ADVERTISEMENT

Planul B: Edi Iordănescu, în cărți pentru postul de selecționer

Cum răspunsul lui Boloni se lasă așteptat, Răzvan Burleanu e sceptic în privința șanselor ca acesta să preia frâiele naționalei și se pregătește să tatoneze o nouă pistă. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Edi Iordănescu e pe cale să devină favorit, în detrimentul lui Adrian Mutu, care se află la rândul său pe listă, dar nu beneficiază în acest moment de un CV impresionant.

În calea mutării ar putea sta, însă, o ofertă extrem de avantajoasă din punct de vedere financiar pe care fiul „Generalului” a primit-o de la Al Fateh, formație aflată pe poziția a 12-a în campionatul Arabiei Saudite. Negocierile au fost confirmate chiar de el.

ADVERTISEMENT

A fost o ofertă din Grecia, de la un club cu care am fost în contact în ultimii trei ani, este o discuție concretă în zona Golfului, am anumite ezitări, anumite lucruri care mă țin în loc și mai sunt discuții în Europa.

Singura ofertă din zona Golfului. Referitor la Anglia, am fost abordat de un agent care nu este român, mi-a spus că sunt pe listă acolo, că oamenii au fost încântați de CV-ul meu. Dacă asta se va materializa într-o ofertă, rămâne de văzut”, a declarat Iordănescu junior la Pro X.

ADVERTISEMENT

Boloni, criticat de un fost mare internațional: „Mi s-a părut puțin deplasat”

În ceea ce-l privește pe Ladislau Boloni, zvonurile conform cărora negocierile s-ar fi împotmolit din cauza dorinței sale de a primi un contract pe patru ani – nu doi, cum i-a propus FRF – au stârnit reacții dure, chiar și în rândul foștilor săi jucători de la echipa națională.

Mi s-a părut puțin deplasat ca Loți să ceară 4 ani de contract. Mi se pare foarte mult, noi trebuie să ne gândim la actualitate, să calificăm echipa națională la următorul turneu final. Nu putem vorbi de proiecte pe termen mediu-lung la națională, e o idioțenie!

De ce spun că la națională nu trebuie gândit pe termen mediu-lung? Fiindcă jucătorii vin și pleacă. La noi nu sunt jucătorii constanți, cine știe cât rezistă fiecare? Nu avem stabilitate la nivelul jucătorilor, trei sferturi dintre ei dispar într-un an.

E clar că s-a întâmplat ceva în acele negocieri. Nu știu care sunt punctele neacceptate de antrenor, eu eram convins că Loți Boloni va semna. Din păcate, dacă a refuzat, înseamnă că avem o singură variantă, de a continua cu antrenorii tineri, de la loturile U19, U21. Altă variantă nu văd.

Este posibil să se răzgândească, dar e greu, la cum îl știu pe Loți. Își creionează foarte bine contractul, clauzele. Este o situație delicată pentru fotbalul românesc. Dacă nici Loți, liber de contract, nu acceptă naționala, înseamnă că e o problemă”, a comentat Dorinel Munteanu, la postul de televiziune mai sus amintit.

ADVERTISEMENT