Sport

Ladislau Boloni, prima reacție după ce a retrogradat cu Metz. Ce zice de viitorul său: „Plec în concediu!”

Ladislau Boloni a fost misterios în privința viitorului său la Metz, după ce a retrogradat în Ligue 2, la finalul barajului cu Saint Etienne, scor 3-4 la general.
02.06.2024 | 23:49
Ladislau Boloni prima reactie dupa ce a retrogradat cu Metz Ce zice de viitorul sau Plec in concediu
Ladislau Boloni, misterios în privința viitorului la Metz după retrogradare. Sursă foto: metz.fr
ADVERTISEMENT

Antrenorul român nu a dat vina pe arbitraj și s-a rezumat în a-și felicita jucătorii, deși echipa sa a fost nevoită să joace aproape tot meciul cu un om în minus, după eliminarea lui Pape Diallo din minutul 6.

Ladislau Boloni, misterios în privința viitorului la Metz după retrogradare

Ladislau Boloni s-a ferit să vorbească despre viitorul său la Metz, la finalul barajului pierdut cu Saint Etienne, care a reprezentat retrogradarea echipei sale în Ligue 2.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul le-a explicat jurnaliștilor francezi că micile detalii au contat enorm la soarta echipei sale și le-a transmis că nu poate face o analiză amplă imediat după retrogradarea lui Metz:

„Ne-a lipsit un gol! A fost 2-1 pentru ei în tur, 2-1 pentru noi în retur. Ne-au lipsit mici lucruri în acest meci, ne-au lipsit mici lucruri și în meciul tur.

ADVERTISEMENT

Sunt mereu detaliile. Dar detaliile sunt cele care sunt decisive. Nu o să fac în acest moment analiza, pentru că în situații precum această nu putem face o analiză profundă”.

„O să plec în concediu!”

Întrebat dacă va mai rămâne din sezonul următor la Metz, Ladislau Boloni a spus că urmează concediul și le-a transmis și jurnaliștilor francezi, în spirit de glumă, concediu plăcut.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt multe lucruri de spus despre băieții mei. Jos pălăria! A fost un scenariu pe care nu l-am prevăzut. Trebuie să învățăm mult mai mult din această partidă.

Urmează concediul, o să merg în concediu și vă urez și vouă vacanță frumoasă. Vom vedea! O zi frumoasă, la revedere!”, a mai spus Ladislau Boloni.

ADVERTISEMENT

Aventura lui Ladislau Boloni la Metz a început în urmă cu două sezoane, după ce a refuzat preluarea echipei naționale a României, preluându-i pe francezi din liga a doua.

A promovat cu Metz încă din primul an, iar începutul în Ligue 1 a fost unul entuziasmant pentru echipa sa. Din păcate, pe parcursul sezonului, jucătorii săi nu au mai reușit să producă multe surprize și au încheiat sezonul pe un loc de baraj pentru a rămâne în prima ligă, lucru care nu s-a întâmplat în cele din urmă.

ADVERTISEMENT