Sport

Ladislau Boloni, prima reacție după transferul lui Rareș Ilie la Nice: „Nu trebuie să facem toți infarct că s-a vândut pe 5 milioane de euro!”. Exclusiv

Ladislau Boloni, antrenorul lui Metz, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre transferul lui Rareș Ilie de la Rapid la Nice pentru cinci milioane de euro.
21.07.2022 | 15:38
Ladislau Boloni prima reactie dupa transferul lui Rares Ilie la Nice Nu trebuie sa facem toti infarct ca sa vandut pe 5 milioane de euro Exclusiv
Ladislau Boloni e de părere că suma de bani obținută de Rapid pe Rareș Ilie este mai puțin importantă. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a reușit să obțină peste cinci milioane de euro pentru transferul lui Rareș Ilie la Nice, însă Ladislau Boloni e convins că puștiului de 19 ani îi va fi greu să se impună în Ligue One.

Ladislau Boloni, surprins de transferului lui Rareș Ilie: „Faptul că a fost cumpărat de Nice e un lucru interesant”

Ladislau Boloni a comentat în exclusivitate pentru FANATIK transferul lui Rareș Ilie la Nice, antrenorul care a fost atât de aproape de a fi noul selecționar al României ne readuce cu picioarele pe pământ.

ADVERTISEMENT

„E bine dacă s-a vorbit și în Franța, dar nu eu nu am urmărit știrile în ultima vreme. Nu mă interesează prea mult banii pentru care a fost cumpărat”.

Antrenorul în vârstă de 69 de ani a vorbit despre profesionalismul celor de la Nice, care au terminat sezonul trecut pe locul 5 în Ligue 1: „Ceea ce pot să spun e că Nice este un club serios, cu oameni de mare capacitate, meseriași buni și trebuie să sperăm că băiatul va reuși și va fi bine pentru toată lumea”.

ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni crede că va fi dificil pentru Rareș Ilie să se impună la Nice: „Va avea nevoie de un timp de acomodare”

Boloni nu a dorit să vorbească foarte mult despre calitățile lui Rareș Ilie, însă e conștient că este un jucător talentat dacă a fost cumpărat de Nice la doar 19 ani: „Nu aș vrea să spun foarte multe pentru că nu îl cunosc foarte bine pe Rareș Ilie și nu vreau să se interpreteze. Faptul că a fost cumpărat de Nice e un lucru interesant. 

Ladislau Boloni e de părere că suma nu este impresionantă, ținând cont de banii care circulă în Vest: „Acuma nu trebuie să facem toți infarct că un jucător a fost vândut cu cinci milioane de euro, când se vând jucători pe zeci și zeci de milioane de euro. Să lăsăm mai bine acest entuziasm sau nu știu cum să îl numesc”. 

ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni ne readuce cu picioarele pe pământ: „Spun lucruri greșite și nu doresc”

Ladislau Boloni a lăsat de înțeles că va fi extem de greu pentru jucător să se impună într-unul dintre cele mai puternice cinci campioante din Europa: „Avem nevoie de alte… Nu vreau să comentez mai departe pentru că spun lucruri greșite și nu doresc. Să îi urăm succes și să sperăm că va reuși.

Eu cred că va avea nevoie de un timp de acomodare și pe urmă va vorbi talentul lui. Este dificil să se impună și trebuie să îi ținem pumnii”, a declarat Ladislau Boloni, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Rareș Ilie (19 ani) este evaluat conform Transfermarkt la 1,3 milioane de euro, iar în sezonul trecut la Rapid a reușit șase goluri și zece pase decisive în 36 de meciuri.

  • 5 milioane de euro a plătit Nice pentru transferul lui Rareș Ilie
ADVERTISEMENT