Fotbal intern

Ladislau Boloni, pus la zid de o vedetă a naționalei României: “Vorbea urât de noi prin Belgia!”

28.05.2019 | 10:41
Ladislau Boloni pus la zid de o vedeta a nationalei Romaniei Vorbea urat de noi prin Belgia

Ladislau Boloni a reușit o performanță foarte importantă cu Antwerp în campionatul Belgiei. Fostul selecționer al României a calificat echipa în Europa League, la unul dintre cele mai bune sezoane ale echipei din ultimii ani. Boloni a fost atacat de Alex Chipciu, mijlocașul lui Anderlecht, care a fost împrumutat în ultimul sezon la Sparta Praga. 

Ladislau Boloni, pus la zid de o vedetă a naționalei României: “Nu mai aștept niciun telefon”

Chipciu este supărat pe Boloni pentru că în presa belgiană antrenorul ar fi vorbit urât despre el și Nicu Stanciu și spune că nu ar accepta să meargă la echipa dânsului: “Nu aştept niciun telefon de la domnul Boloni, am văzut că a ajuns în Europa League şi mă bucur pentru dânsul. Am fost sunat de domnul Boloni si eu, şi Stanciu, dar astea se uită. Vorbea urât de noi prin Belgia şi ne suna să ne ducem la Antwerp. Acum nu aştept niciun telefon pentru că nu m-aş duce”, a declarat Alex Chipciu la revenirea în țară.

Alex Chipciu se va întoarce la Anderlecht în noul sezon, el mai având un an de contract cu echipa belgiană. Rămâne de văzut dacă internaționalul român va juca la noua echipă a lui Kompany sau își va căuta o nouă echipă la care să evolueze. Nicu Stanciu a ajuns la Anderlecht tot în 2016 când a fost transferat de la FCSB pentru 9,8 milioane de euro, însă nu a confirmat la belgieni.

După un periplu la Sparta Praga, Stanciu s-a transferat la Al Ahli pentru aproximativ 10 milioane de euro la începutul acestui an. “Decarul” a amenințat că pleacă de la arabi după câteva luni în care nu și-a primit salariul, însă după câteva zile situația a revenit la normal.

Ciprian Tatarusanu,Alexandru Chipciu si Nicusor Stanciu in meciul de fotbal dintre Serbia si Romania, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat pe Stadionul Partizan din Belgrad, luni 10 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Ladislau Boloni, pus la zid de o vedetă a naționalei României Vorbea urât de noi prin Belgia!

Alex Chipciu a fost savuros în declarații la revenirea în țară. Mjilocașul naționalei a declarat că nu a fost niciodată la vot: “Dacă eşti fotbalist sau ai mai mulţi bani ţi-e cam indiferent ce se întâmplă… Dar normal ar fi fost să votez mereu şi să îmi pese de oamenii din ţara asta. Spre ruşinea mea nu am votat niciodată fiindcă am crezut că lucrurile nu pot fi schimbate în ţară niciodată pentru că mi se părea că toată lumea e la fel, dar acum dacă aş fi avut posibilitatea să merg la vot m-aş fi dus pentru că eu cred că va fi o schimbare şi sper că va fi o schimbare pentru oamenii care trăiesc în România.

Dacă eşti fotbalist sau ai mai mulţi bani ţi-e cam indiferent ce se întâmplă în ţară pentru că tu eşti într-o altă bulă ca să zic aşa. Dar normal ar fi fost să votez mereu şi să îmi pese de oamenii din ţara asta”, a declarat Chipciu pentru Telekomsport.

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni, pus la zid de o vedetă a naționalei României Vorbea urât de noi prin Belgia!

Nicu Stanciu și Alex Chipciu sunt pe convocați de selecționerul Cosmin Contra pentru meciurile cu Norvegia și Malta, din preliminariile pentru Euro 2020. După primele două meciuri, România a adunat trei puncte.

  • 2,5 milioane de euro este cota lui Alex Chipciu
  • 10 milioane de euro a plătit al Ahli pe Stanciu