Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ladislau Boloni, supărat teribil după comparația între Ungaria și România la EURO 2024: „Asta mă enervează! Să privim cu invidie către ei!”

Ladislau Boloni, antrenorul celor de la FC Metz, a vorbit despre comparația dintre Ungaria și România de la Campionatul European din Germania.
01.07.2024 | 16:02
Ladislau Boloni suparat teribil dupa comparatia intre Ungaria si Romania la EURO 2024 Asta ma enerveaza Sa privim cu invidie catre ei
Ladislau Boloni, supărat teribil după comparația între Ungaria și România la EURO 2024: „Asta mă enervează! Să privim cu invidie către ei!”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni, antrenorul celor de la FC Metz, echipă care a retrogradat în liga a doua din Franța, a vorbit despre comparația dintre Ungaria și România de la Campionatul European din Germania.

Ladislau Boloni, supărat teribil după comparația între Ungaria și România la EURO 2024: „Asta mă enervează! Să privim cu invidie către ei!”

În cadrul unei intervenții telefonice din timpul emisiunii FANATIK LA EURO, care se vede live, pe site-ul FANATIK, cu o zi înainte și după meciurile echipei naționale de fotbal de la EURO 2024, Ladislau Boloni a vorbit despre comparația dintre Ungaria și România de la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Antrenorul celor de la FC Metz s-a arătat deranjat de faptul că românii tot caută să se compare cu țara vecină: „Dar eu nu înțeleg de ce facem noi tot timpul comparație cu Ungaria. Din punct de vedere al fotbalului.

Să continuăm să ne uităm cu invidie la ei pentru că au realizări pe care noi nu le avem. Nu cu invidie, dar cu ochii deschiși și să continuăm cu rezultate mai bune decât ei.

ADVERTISEMENT

Asta e soluția. Astea sunt niște tâmpenii, care mă enervează atât de mult încât mă fac să pierd cuvintele pe care voiam să le folosesc”, a spus antrenorul român în cadrul emisiunii FANATIK.

Ladislau Boloni: „Mă deranjează teribil!”

Ladislau Boloni a mai declarat că aceste comparații nu au încetat nici în momentul în care naționala României a avut rezultate mai bune decât Ungaria și că aceste lucruri ar trebui să înceteze pentru că nu fac niciun bine, chiar dacă există rivalitate între cele două țări.

ADVERTISEMENT

„Ei când se uitau cu invidie la noi, tot la fel se striga din partea noastră. Eu am fost selecționerul României și știu ce s-a scris, știu ce se striga. Știu ce se vorbea din spatele cortinei, știu ce telefoane primeam, și de aici, și de acolo.

Lăsați-mă în pace cu asta! În spatele comparației există altceva și asta mă deranjează teribil! Și știu că există rivalitate, mie nu-mi trebuie spus că exagerez. Am simțit pe pielea mea”, a mai mărturisit antrenorul.

ADVERTISEMENT

România a reușit să se califice de pe locul 1 în grupa E în faza optimilor de finală la EURO 2024, în timp ce Ungaria a terminat pe locul trei în grupa A, dar a fost eliminată în urma victoriei Georgiei în fața Portugaliei.

Ladislau Boloni, supărat teribil după comparația între Ungaria și România la EURO 2024

ADVERTISEMENT
4,45 este cota Betano pentru „România se califică” la România - Olanda, de la Euro 2024
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Cel mai mare eșec din viața lui Hagi. Un divorț uluitor
Cel mai mare eșec din viața lui Hagi. Un divorț uluitor
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația