Sport

Ladislau Boloni, un nou pas greșit în Franța și FC Metz are șanse minime să se salveze direct de la retrogradare

FC Metz, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a făcut încă un pas greșit în Franța și are șanse minime să se salveze direct de la retrogradare.
04.05.2024 | 22:52
Ladislau Boloni un nou pas gresit in Franta si FC Metz are sanse minime sa se salveze direct de la retrogradare
Ladislau Boloni, un nou pas greșit în Franța și FC Metz are șanse minime să se salveze direct de la retrogradare. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

FC Metz a făcut încă un pas greșit în Franța. Echipa lui Ladislau Boloni a pierdut, acasă, meciul cu Rennes, scor 3-2, și-au șanse minime de a se salva direct de la retrogradare.

Georges Mikautadze, înger și demon în partida cu Rennes

Fotbalistul lui FC Metz, Georges Mikautadze, a fost înger și demon în partida cu Rennes, partida pe care echipa lui Ladislau Boloni a început-o foarte bine.

ADVERTISEMENT

Atacantul a deschis scorul în minutul 17, cu o execuție de excepție de la marginea careului. Formația lui Boloni s-a văzut egalată în minutul 23, după ce Amine Gouiri a marcat pentru 1-1.

În minutul 45, același Mikautadze l-a găsit pe Diallo în careu, iar acesta a trimis mingea, cu calm, în colțul drept al porții, ducând scorul la 2-1 pentru FC Metz chiar înaintea de pauză.

ADVERTISEMENT

FC Metz nu a mai rezistat în repriza a doua

După rezultatul primei reprize, nimeni nu avea să anticipeze ce se va în partea secundă. Echipa lui Boloni nu a mai rezistat din punct de vedere fizic, iar Rennes a marcat de două ori pentru a întoarce scorul.

Mai întâi, Bourigeaud a restabilit egalitatea în minutul 73 după un șut plasat la colțul drept al porții apărate de Oukidja. Apoi, în minutul 90+2, Kalimuendo a marcat cu un șut pe centrul porții și a adus victoria pentru Rennes, echipă care a urcat pe locul 7 în clasament în urma victoriei cu FC Metz.

ADVERTISEMENT

Mikautadze, atacantul lui FC Metz, a văzut cartonașul roșu în minutul 90+4, iar Ladislau Boloni nu se va putea baza pe el în etapele rămase de disputat.

După înfrângerea suferită acasă, echipa lui Ladislau Boloni are șanse mici de a se salva direct de la retrogradare. Mai sunt doar 2 etape în campionatul din Franța, iar FC Metz, echipă aflată în acest moment pe locul 16, va juca cu PSG.

ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni, curtat intens de un club din SuperLiga

Antrenorul celor de la FC Metz, Ladislau Boloni, a fost curtat intens de Sepsi OSK, doar că salariul colosal pe care tehnicianul îl câștigă în Franța este unul foarte mare pentru formația din Sfântu Gheorghe.

„El mi-a spus foarte clar că nu vrea să vină în România ca antrenor. Noi avem antrenor foarte bun în momentul de față, deci nici n-ar fi cazul. Boloni poate veni ca manager sau director, vom găsi un post când va veni la noi.

Dacă va veni ar fi benefic pentru tot fotbalul românesc. Pentru noi ar fi o lovitură foarte mare pentru că știm că e un antrenor foarte bun, un bun profesionist și avem ce învăța de la el”, a declarat Dioszeg, patronul celor de la Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT