Fotbal intern

Ladislau Boloni, variantă surpriză pentru Sepsi?! Patronul Laszlo Dioszegi încearcă să-l aducă: “Am discutat cu el!” EXCLUSIV

Ladislau Boloni, variantă surpriză pentru Sepsi?! Patronul Laszlo Dioszegi încearcă să-l aducă: "Am discutat cu el!" EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe este una dintre echipele surpriză din Liga 1. Covăsnenii au reuşit calificarea în play-off în doar al doilea an după promovarea în Liga 1, însă nu au reuşit nicio victorie până acum în duelurile din play-off. Eugen Neagoe a plecat de la echipă şi până la finalul campionatului interimatul va fi asigurat de Eugen Barbu. 

Ladislau Boloni, variantă surpriză pentru Sepsi: “Este un mare antrenor!”

Pentru viitorul sezon Sepsi are planuri mari şi principala misiune a celor din conducerea clubului este numirea unui antrenor care să asigure climatul de performanţă. Patronul echipei Laszlo Dioszegi a declarat într-un interviu eveniment pentru FANATIK că încearcă să îl convingă pe Ladislau Boloni să preia echipa, deşi este o misiune foarte dificilă:

“Am discutat cu el. Dar Boloni este un mare antrenor. Are și contract încă un an de zile la Antwerp, în Belgia. Nu cred că suntem noi o echipă care să ne permitem antrenori de nivelul lui Boloni sau Lucescu jr. Eu le-am spus și directorului sportiv și directorului general să trecem de meciul cu Steaua, că la meciul cu Astra tot pe locul 6 rămânem. Acum a sosit timpul să alegem un nou antrenor. Avem o listă de 15-16 antrenori, dar nu am contactat pe nici unul deocamdată. Nu vrem din străinătate”, a spus Dioszegi pentru FANATIK.

Laszlo Dioszegi a făcut şi profilul antrenorului de la Sepsi pe care îl caută: “Să fie un antrenor care să dorească să facă performanță, să fie flămând, să cunoască fotbalul românesc. Nu ne uităm la vârsta antrenorului, la experiența lui. Dar deciziile nu le iau singur pentru că știu foarte bine că patru ochi sau șase ochi văd mai bine decât doi. Cer mai multe păreri și atunci stăm jos și analizăm. Eu am ultimul cuvânt, dar vreau să ascult și părerile altora, nu sunt un dictator să iau decizii de unul singur. Ne uităm la un antrenor și spunem avantaje și dezavantaje, din ce știm noi. Dar am zis că de acum încolo ascultăm opiniile altora și cerem niște referințe”, a declarat Dioszegi pentru FANATIK.

Atilla Hadnagy la finalul meciului de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si FCSB, din cadrul playoff-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe, sambata 11 mai 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Ladislau Boloni, variantă surpriză pentru Sepsi?! Patronul Laszlo Dioszegi încearcă să-l aducă: “Am discutat cu el!” EXCLUSIV

Bokor: “Va trebui să hotărâm repede cine va fi noul antrenor”

Janos Bokor, directorul sportiv de la Sepsi Sf. Gheorghe a declarat pentru FANATIK că o hotărâre privind antrenorul va trebui luată în scurt timp, mai ales că în weekend se încheie campionatul: “Avem o listă de antrenori, sunt discuţii. Dar deocamdată nu avem confirmat nimic, totul este deschis. Sigur, va trebui să hotărâm repede cine va fi noul antrenor pentru că nu peste mult timp începe noul sezon”

Sepsi Sf. Gheorghe a fost antrenată din noiembrie 2017 şi până la începutul lunii mai de Eugen Neagoe. Fostul secund al lui Victor Piţurcă de la echipa naţională a reuşit să salveze echipa de la retrogradare în primul său sezon şi a calificat echipa în play-off.

  • 1 punct în 9 etape de play-off a obţinut Sepsi
  • 6 e locul ocupat de Sepsi în play-off
  • 3 este locul ocupat de Ladislau Boloni cu Antwerp în Belgia