Fotbal international

Ladislau Boloni vrea să-l împrumute pe Răzvan Marin de la Ajax! A vrut să mai aducă încă trei români

13.01.2020 | 17:39
Ladislau Boloni vrea să-l împrumute pe Răzvan Marin de la Ajax! A vrut să mai aducă încă trei români
Răzvan Marin explică de ce nu a plecat de la Ajax: ”Am avut oferte bune, dar olandezii nu mi-au dat drumul. Am luat-o ca pe un compliment”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Antwerp, Ladislau Boloni, vrea să-l împrumute pe mijlocașul Răzvan Marin de la Ajax Amsterdam, după ce internaționalul român și-a pierdut locul de titular.

Ladislau Boloni vrea să-l împrumute pe Răzvan Marin de la Ajax: ”Nu e atât de simplu”

”Pe Răzvan Marin l-am vrut și-l vreau împrumut, doar că nu e atât de simplu. E și diferență mare între cluburi. A avut doi ani strălucitori la Standard Liege”, a declarat Ladislau Boloni despre un împrumut al lui Răzvan Marin de la Ajax.

”Urcușul a fost bun, apoi a schimbat mediul, iar la Ajax solicitările sunt mai mari. Și De Jong a plecat de la Amsterdam la Barcelona și nu face mare brânză”, a mai spus tehnicianul român pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

”I-am vrut pe Pușcaș și Radu”

”La Euro de tineret mie mi-a plăcut vârful, Pușcaș, pe care am vrut să-l aducem la noi, la Antwerp. Nu s-a putut. Mi-a plăcut portarul, Ionuț Radu, și pe el l-am vrut. Și-a mai fost un jucător la mijloc, Băluță, băiatul acela înalt”, a afirmat Boloni.

Tehnicianul român este nemulțumit de asemenările care se fac între jucătorii români și martile vedete internaționale și l-a dat exemplu pe Florin Coman, pe cate Gigi Becali l-a comparat în mai multe rânduri cu Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

”E devalorizant pentru un jucător să-i spui ‘Mbappe’”

”Acest lucru nu știu pe cine ironizează, pe jucător sau pe cel ce-a scris sau scos asta! Nu știu de unde a pornit, cineva a pronunțat această prostie, e devalorizant pentru el. Cine scoate astfel de expresii?”, a comentat antrenorul român.

”Dacă respectivul ar fi fost Mbappe sau copia lui, ar fi fost cluburi din străinătate care s-ar fi mișcat de multă vreme”, a mai explicat Ladislau Boloni în încheiere.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Ajax crede în continuare în Răzvan Marin

Zilele lui Răzvan Marin în tricoul semifinalistei UEFA Champions League din sezonul precedent, Ajax Amsterdam, se anunță a fi tot mai puține. Evoluțiile slabe în tricoul ”lăncierilor” vor duce cel mai probabil către o vânzare a mijlocașului român, anunță presa batavă.

Însă Erik Ten Hag, antrenorul „lăncierilor”, încă mai crede în potențialul mijlocașului român. Tehnicianul a avertizat că doar 50% din achiziții reușesc la Ajax, din cauza ritmului rapid de joc al echipei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri