Life

Lady Gaga, gest viral pentru o femeie care i-a strigat că o să ajungă în iad. Ce a făcut vedeta

Lady Gaga, gest viral pentru o femeie. Ce a făcut vedeta după ce respectiva individă i-a strigat că o să ajungă în iad.
27.03.2023 | 20:39
Lady Gaga gest viral pentru o femeie care ia strigat ca o sa ajunga in iad Ce a facut vedeta
Lady Gaga, gest viral pentru o femeie care i-a spus că o să ajungă în iad. Foto: Capturi Tiktok
ADVERTISEMENT

Lady Gaga, gest viral. Ce a făcut actrița după ce o femeie i-a spus că va ajunge în iad. Aceasta a făcut un lucru la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

Lady Gaga, gest viral pentru o femeie care i-a spus că o să ajungă în iad

Gestul făcut de Lady Gaga a devenit viral rapid pe rețelele de socializare. Nimeni nu s-ar fi așteptat la această reacție din partea vedetei, mai ales pentru că femeia respectivă nu i-a urat nimic de bine.

ADVERTISEMENT

Mai precis, imaginile o arată pe Lady Gaga cum își face apariția printre mulțimea de oameni și de fotografi. Printre aceștia se pare că se afla și o femeie care nu este deloc fana acesteia. Aceasta i-a strigat vedetei că va ajunge în iad.

Doar că ceea ce a făcut Lady Gaga în continuare a fost surprinzător pentru mulțimea de oameni prezentă. Vedeta nu s-a supărat, ci a sărutat-o pe cea care i-a făcut acest comentariu. Și nu oricum, ci chiar pe buze și cu mare patos.

ADVERTISEMENT
@hausofallison

Gaga stopping on a flight of stairs to make out with a woman was not on my 2023 bingo card #ladygaga #gaga #wlw #joker2 #harleyquinn #lgbtq #bipanic

♬ original sound – Ally

Lady Gaga este Harley Quinn

Videoclipul respectiv cu actrița și cântăreața a primit peste 1,5 milioane de aprecieri pe rețelele de socializare și peste 6000 de comentarii.

Totuși, fanii au ținut să precizeze că este vorba despre scenariul unui film, iar Lady Gaga și respectiva femeie fac parte din distribuție.

ADVERTISEMENT

Astfel, scena a fost una cu totul și cu totul regizată și face parte din filmul Joker. „Oameni buni, stați liniștiți, este o scenă dintr-un film”, a spus cineva.

„Cum a stat femeia aceea stupefiată înainte și după”, a spus cineva, iar persoana care a publicat videoclipul a venit cu lămuriri: „Asta este ceea ce i-a spus directorul să facă”.

ADVERTISEMENT

Fanii au început să fie interesați și când o să apară noul film Joker, cu Lady Gaga. Data de lansare este 4 octombrie 2024. Vedeta va juca din nou rolul lui Harley Quinn.

ADVERTISEMENT