Life

Lady Gaga, în pragul sinuciderii. Ce a făcut-o pe artistă să clacheze

23.09.2020 | 13:25
Lady Gaga in pragul sinuciderii Ce a facuto pe artista sa clacheze
ADVERTISEMENT

Lady Gaga, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de talie internațională, succesul venind la pachet și cu lucruri mai puțin plăcute. Frumoasa blondină și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre perioadele negre prin care a trecut, după ce a ajuns în pragul disperării.

Artista a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV din Statele Unite ale Americii că a încercat să-și ia viața pentru că nu mai avea deloc intimitatea. Celebritatea a făcut-o să nu se mai simtă în largul său atunci când merge la cumpărături sau la restaurant cu familia.

ADVERTISEMENT

Cântăreața recunoaște că nu i-a fost ușor să treacă peste aceste episoade, mai ales că și-au pus serios amprenta asupra mentalității sale. Atât de mult încât Lady Gaga chiar le-a arătat fanilor săi rănile pe care și le producea atunci când nu era în toane bune.

Lady Gaga, în pragul suicidului. Cum a ajuns să vrea să-și ia viața

„Celebritatea m-a epuizat și m-a consumat. Am renunțat total la mine. Uram să fiu faimoasă. Uram să mai fiu Lady Gaga: Lady Gaga este cea mai mare dușmancă a mea. 

ADVERTISEMENT

Dacă, de exemplu, sunt la cumpărături, iar cineva apare în fața mea, cu un telefon mobil, și începe să îmi facă poze, intru în panică. Mă doare în tot corpul. Mă sperie faptul că sunt tratată de parcă aș fi un obiect”, a dezvăluit blondina în show-ul „Sunday Morning” de la CBS.

Celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani a ținut să sublinieze faptul că nu a știut cum să gestioneze problemele de ordin mental, lucru care a afectat-o enorm. În plus, vedeta a dezvăluit că au existat perioade în care sunt și simplu claca și se auto-mutila.

ADVERTISEMENT

Lady Gaga se tăia, ulterior arătându-le celor din jur rănile pentru că avea impresia că acestea sunt invizibile pentru ei. Într-un final a reușit să se regăsească și toată durerea din trecut a fost adunată în melodiile sale care pot fi ascultate pe cel mai recent album, intitulat „Chromatica”.

„Atunci când ai probleme de sănătate mentale nu e ușor să-i lași pe alții să vadă. Eu obișnuiam, în schimb, să arăt. Să mă rănesc. Obișnuiam să spun: Uite, m-am rănit singură. Vezi, sunt rănită. Credeam că oamenii nu vedeau.

ADVERTISEMENT

Credeam că sunt invizibilă din cauza problemelor mentale. Acum nu o mai urăsc pe Lady Gaga. Am găsit o metodă prin care să mă iubesc din nou, chiar dacă am crezut că nu se va mai întâmpla asta”, a mai povestit îndrăgita artistă din America.

ADVERTISEMENT