ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Video. Lallana, gest de maidan! A strâns de gât un puşti de 19 ani

Adam Lallana a jucat foarte puţin în acest sezon pentru FC Liverpool din cauza unor probleme musculare, dar a ieşit în evidenţă la un meci din Premier League 2.
Autor: Vicentiu Dinescu | 06.02.2018 | 15:45
Video. Lallana, gest de maidan! A strâns de gât un puşti de 19 ani

Nervos pentru faptul că Liverpool era deja ân 10 oameni şi se apropia de o înfrângere în partida cu Tottenham Hotspur din campionatul rezervelor, Lallana a avut un gest de maidan şi l-a strâns de gât pe un puşti în vârstă de 19 ani.

ADVERTISEMENT

În minutul 63, la scorul de 1-0 pentru Tottenham Hotspur, Adam Lallana s-a enervat după un fault comis asupra sa de George Marsh. Starul lui Liverpool a sărit în spatele adversarului şi l-a strâns de gât. El a primit imediat cartonaşul roşu din partea arbitrului.

ADVERTISEMENT

Lallana nu va fi suspendat în Premier League

”Nu l-am mai văzut niciodată pe Lallana să reacţioneze aşa. Aş vrea să revăd faza, poate îmi dau seama de unde a pornit frustrarea sa. Ce mă supără este faptul că tocmai mă pregăteam să-l înlocuiesc”, a declarat Neil Critchley, antrenorul formaţiei Liverpool U-23.

Deşi a fost eliminat la meciul rezervelor, Adam Lallana nu va fi suspendat pentru meciurile din Premier League. Mijlocaşul lui Liverpool va fi disponibil pentru partida de duminică împotriva lui Southampton, fosta sa echipă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!