Video. Lallana, gest de maidan! A strâns de gât un puşti de 19 ani

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
06/02/2018, 15:45
Video. Lallana, gest de maidan! A strâns de gât un puşti de 19 ani

Nervos pentru faptul că Liverpool era deja ân 10 oameni şi se apropia de o înfrângere în partida cu Tottenham Hotspur din campionatul rezervelor, Lallana a avut un gest de maidan şi l-a strâns de gât pe un puşti în vârstă de 19 ani.

În minutul 63, la scorul de 1-0 pentru Tottenham Hotspur, Adam Lallana s-a enervat după un fault comis asupra sa de George Marsh. Starul lui Liverpool a sărit în spatele adversarului şi l-a strâns de gât. El a primit imediat cartonaşul roşu din partea arbitrului.

Lallana nu va fi suspendat în Premier League

”Nu l-am mai văzut niciodată pe Lallana să reacţioneze aşa. Aş vrea să revăd faza, poate îmi dau seama de unde a pornit frustrarea sa. Ce mă supără este faptul că tocmai mă pregăteam să-l înlocuiesc”, a declarat Neil Critchley, antrenorul formaţiei Liverpool U-23.

Deşi a fost eliminat la meciul rezervelor, Adam Lallana nu va fi suspendat pentru meciurile din Premier League. Mijlocaşul lui Liverpool va fi disponibil pentru partida de duminică împotriva lui Southampton, fosta sa echipă.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.