Sport

Lamine Ghezali, one man show în Dinamo – FC Argeș! Două goluri fabuloase și două assisturi, i-a umilit de unul singur pe piteșteni. Video

Lamine Ghezali a fost un adevărat „one man show” pe Arena Națională în barajul de promovare dintre Dinamo și FC Argeș, scor 6-1.
29.05.2023 | 21:33
Lamine Ghezali one man show in Dinamo  FC Arges Doua goluri fabuloase si doua assisturi ia umilit de unul singur pe pitesteni Video
Lamine Ghezali, one man show în Dinamo - FC Argeș. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Atacantul francez a înscris nu mai puțin de două goluri și a oferit două pase decisive împotriva piteștenilor, având și mai multe acțiuni interesante, care au destabilizat apărarea trupei lui Bogdan Argeș Vintilă.

Lamine Ghezali, one man show în Dinamo – FC Argeș

Lamine Ghezali a fost „one man show” în confruntarea dintre Dinamo și FC Argeș. Pe lângă cele două goluri și două pase decisive, francezul a avut o evoluție solidă, ridiculizând de mai multe ori apărarea piteștenilor.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Lamine Ghezali a jucat un total de 29 de meciuri, în toate competițiile pentru Dinamo, marcând 10 goluri și oferind 5 pase decisive, fiind unul dintre jucătorii de bază a lui Ovidiu Burcă.

Francezul este un produs al Academiei de Fotbal a lui Saint-Etienne, însă nu a reușit să se evidențieze în prima echipă, evoluând mai mult în ligile inferioare din Franța pentru Saint-Etienne B.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Lamine Ghezali a jucat și la LB Chateauroux și la SC Lyon, ajungând în vară din postura de jucător liber de contract la Dinamo, prima echipă din afara Franței pentru care evoluează.

  • 23 de ani are Lamine Ghezali
  • 2 prezențe în naționala Franței U18 are Lamine Ghezali
  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Lamine Ghezali, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

„Barajul ne poate duce acolo unde ne e locul!”

Ovidiu Burcă a vorbit înaintea partidei cu FC Argeș și a avut un mesaj clar pentru fotbaliștii lui Dinamo, și anume de a învinge cu orice preț: Am luptat foarte mult, știți foarte bine că atunci când am început treaba momentul ăsta părea la ani lumină.

Dar ușor-ușor, cu foarte multe sacrificii, în primul rând datorită acestui grup minunat de băieți am reușit să ajungem aici. Am trecut prin foarte mult anul ăsta”.

ADVERTISEMENT

„Dar iată că am ajuns în fața unui baraj în două manșe care ne poate duce acolo unde ne este locul, în prima ligă. Suntem pregătiți, chiar dacă întâlnim o echipă de eșalon superior.

Cred că echipa a crescut foarte mult, exceptând ultimul joc, de la Iași, despre care n-aș vrea să vorbesc foarte mult, a fost un meci mai special. Dar am arătat foarte multe lucruri bune, cred că băieții înțeleg importanța momentului”, a mai spus Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT
Tags: