ADVERTISEMENT
Sporturi

Lance Armstrong continuă seria dezvăluirilor incredibile: „E un miracol că nu am ajuns criminal în serie!”

Autor: Andrei Șchiopu | 25.05.2020 | 15:31
Lance Armstrong continuă seria dezvăluirilor incredibile: „E un miracol că nu am ajuns criminal în serie!”
Lance Armstrong continuă să surprindă: „E un miracol că nu am ajuns criminal în serie!”. Sursă foto: espn.com

Lance Armstrong continuă să surpindă, după ce în 2012 i-a fost retras întregul palmare din cauza dopajului, și a povestit o întâmplare cutremurătoare din copilăria sa.

ADVERTISEMENT

Lance Armstrong, continuă seria dezvăluirilor incredibile

Lance Armstrong, fostul setuplu câștigător al Turului Franței, a vorbit despre un episod dur petrecut în copilăria sa, care îl urmărește până în prezent și care nu îi dă pace:

Când viața mea a luat turnura pe care a luat-o, mi-am spus că indiferent ce aș face de acum încolo, tot va fi cineva care va veni la mine și îmi va spune: f**k you!

ADVERTISEMENT

Dar au trecut luni, apoi ani, și deși știu mereu când mulți ar vrea să o spună, nimeni nu a făcut-o vreo 5 ani. 

Apoi, stăteam într-o casă închiriată și am chemat împreună cu prietena mea un Uber, care a tras pe o stradă, fix în fața unui bar”.

ADVERTISEMENT

„Am traversat și un tip a început să strige: ’Hei, Lance’. Îi răspund: ’Da, salut, cum merge, omule?’, iar el începe: ’F**k you, f**k you!’.

Până să mă dezmeticesc, i se mai alătură șase sau șapte oameni și toți spun același lucru: ’F**k you! Trișor nenorocit’.

ADVERTISEMENT

Prietena meu îmi zice să intru în mașină, fiindcă are impresia că o să mă duc să-l pocnesc pe vreunul, ceea ce nu ar fi fost o idee prea inspirată”, a continuat Lance Armstrong pentru ESPN.

„E un miracol că nu am ajuns criminal în serie!”

„Așa mă obișnuisem să acționez toată viața. Acum, eram șocat și furios. Eu, Lance Armstrong, nu las asemenea mizerii să mi se întâmple! Am sunat la barul respectiv. Le-am dat numărul meu de card și le-am zis că plătesc eu consumația lor, indiferent cât beau și cât mănâncă.

ADVERTISEMENT

Dar cu o singură condiție. Să le zică: ’Băieți, Lance a avut grijă de tot. Și vă transmite toate dragostea sa’”,  continuat Lance Armstrong.

Lance a vorbit și despre bătăile pe care le primea în copilărie de la Terry, tatăl său, pe care nu îl acuză, ci o acuză pe mama sa care nu intervenea să-l ajute: „E un miracol că nu am ajuns criminal în serie!”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!