Cele mai citite

Lance Armstrong a schimbat sportul! “Nu o să mai TRIŞEZ!”

Lance Armstrong este unul dintre cei mai mari sportivi din istorie, însă toate titlurile sale în Turul Franţei au fost anulate din cauza doping-ului....
Autor: Adrian Căpriţă | 19.12.2014 | 19:37
Lance Armstrong a schimbat sportul!

Lance Armstrong este unul dintre cei mai mari sportivi din istorie, însă toate titlurile sale în Turul Franţei au fost anulate din cauza doping-ului.

După ce s-a lăsat de ciclism, americanul a ales un alt sport. Este vorba de golf. Armstrong a declarat că a jucat deja 250 de partide în 2014 şi că nu are de gînd să repete greşelile pe care le-a făcut în primul sport.

Într-un interviu pentru Gold Figest, Armstrong a declarat că nu va mai trişa niciodată: “Ştiu că nu pot fi considerat cel mai bun exemplu cînd vine vorba de trişat, dar aici am un cod de onoare pe care în ciclism nu l-am respectat. De exemplu, nu aş mişca mingea la golf nici măcar un centimetru mai în faţă. Dacă aş face asta, nu aş mai putea face nimic toată viaţa. Aş fi distrus. Golful mă ajută să trec peste ce am făcut în ciclism”

Lance Armstrong a cîştigat Turul Franţei de şapte ori, între 1999 şi 2005, însă acestea i-au fost retrase în 2012, după ce a fost găsit vinovat de dopaj.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!