Fotbal international

Olanda – Franța 2-0. Victorie mare pentru batavi. Au nevoie de un punct în Germania ca să câștige grupa. Video

16.11.2018 | 22:50
Olanda - Franța 2-0

Olanda a câștigat cu 2-0 partida jucată în Liga Națiunilor împotriva campioanei mondiale Franța, iar acum mai are nevoie de un singur punct în Germania pentru a câștiga grupaVezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Victoria a reprezentat totodată revenirea Olandei la cel mai înalt nivel, după două turnee finale la care a ratat calificarea. Dacă vor câștiga grupa, batavii vor da peste cap toate pronosticurile, aceștia pornind cu ultima șansă, după Franța și Germania.

Golurile au fost înscrise de Wijnaldum și de Depay. În tur, Franța câștigase cu 1-0. Francezii conduc grupa cu 7 puncte, dar nu mai au niciun meci programat, în timp ce Olanda se află pe locul 2 cu 6 puncte și mai are de jucat în Germania.

Min. 90+5 – GOOOOOL OLANDA! Depay înscrie din penalty VIDEO AICI

Min. 44 – GOOOOOL OLANDA! Wijnaldum deschide scorul VIDEO AICI


UPDATE, ora 21:45 / A început meciul de pe stadionul De Kuip din Rotterdam.


UPDATE, ora 20:58 / S-au anunțat echipele de start.

Partida Olanda – Franța se va disputa vineri, de la ora 21:45, pe stadionul De Kuip din Rotterdam, în etapa a cincea, penultima a Grupei 1 din Divizia A a Ligii Națiunilor. După ce au câștigat în vară titlul mondial, elevii lui Didier Deschamps vor să arate că nu a fost o întâmplare și că reprezentintă cea mai puternică formație de pe continet


Echipa națională a Franței are un parcurs excelent în Grupa 1, reușind să învingă pe teren propriu atât Germania cât și Olanda și remizând în deplasarea de pe Allianz Arena din Munchen. Reprezentativa ”cocoșului galic” este liderul grupei și are nevoie de un rezultat de egalitate la Rotterdam pentru a se califica la turneul final pentru câștigarea trofeului, care se va desfășura în vara anului 2019 între cele patru formații care se vor impune în grupele din Divizia A.

Olanda – Franța LIVE STREAM în Grupa 1 a Diviziei A din Liga Națiunilor

Pentru meciul Olanda – Franța din Grupa 1 a Diviziei A a Ligii Națiunilor, Didier Deschamps are câteva absențe extrem de importante. Din defensivă vor lipsi Samuel Umtiti, Lucas Hernandez și Benjamin Mendy, în atac nu vor fi prezenți Alexandre Lacazatte și Anthony Martial, iar de la mijloc vor absenta Corentin Tolisso, dar mai ales superstarul Paul Pogba.

Kylian Mabappe sărbătorește deschiderea scorului în meciul Franța - Olanda 2-1 din Liga Națiunilor
Kylian Mabappe sărbătorește deschiderea scorului în meciul Franța – Olanda 2-1 din Liga Națiunilor

De partea cealaltă, după ce a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, Olanda pare pe un drum ascendent după ce a fost preluată de Ronald Koeman. ”Batavii” știu că au nevoie de o victorie în fața Franței pentru a mai spera la primul loc în grupă, dar meciul se anunță extrem de greu pentru ei. Selecționerul ”portocalei mecanice” a surprins când a decis să nu-i convoace pentru acest meci pe Eljero Elia, Jeffrey Bruma, Daryl Janmaat sau Justin Kluivert, dar i-a adus pe debutanții Marco Bizot și Javairo Dilrosun.

Olanda – Franța LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Întâlnirea Olanda – Franța nu va fi transmisă de niciun post de televiziune din România, dar va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Aici veți putea găsi în timp real golurile și cele mai importante faze ale meciului de pe stadionul De Kuip.

Reprezentativa Franței este văzută ușor favorită în partida de vineri seară, având o cotă de 2,40 la victorie, față de 2,85 pentru Olanda și 3,50 pentru un rezultat de egalitate. Francezii au o cotă de 7,75 să câștige ambele reprize, în timp ce un meci cu peste 1,5 goluri în prima parte este cotat cu 2,65.