Sport

Lando Norris, dialogul anului în Formula 1 cu inginerul său. A început să plângă la volan! VIDEO

01.12.2019 | 18:12
Lando Norris dialogul anului in Formula 1 cu inginerul sau A inceput sa planga la volan VIDEO
ADVERTISEMENT

Lewis Hamilton a câştigat al şaselea titlu de campion mondial în Formula 1, apropiindu-se la doar un succes de Michael Schumacher, pilotul care deţine recordul de 7 titluri în Marele Circ. Britanicul a încheiat cu stil şi ultima cursă a anului, cea de pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi, unde s-a impus. Însă, faza finalului de an i-a aparţinut lui Lando Norris. Pilotul lui McLaren a început să plângă într-o convorbire radio cu inginerul său. 

Lando Norris, dialogul anului în Formula 1 cu inginerul său, aflat la ultima cursă!

Lando Norris a încheiat pe locul 8 cursa din Abu Dhabi şi la final a mulţumit echipei pentru suportul acordat în anul său de debut în Formula 1. Însă, cuvintele inginerului său, aflat la ultima cursă pentru McLaren l-au făcut să plângă.  Mai jos vă redăm dialogul dintre cei doi:

ADVERTISEMENT

Lando: – Mulţumesc din adâncul sufletului! Vreau să vă spun că vă mulţumesc enorm pentru ceea ce aţi făcut.

Inginer: – Noroc, amice! Nu sunt cu speech-urile aşa cum eşti tu, dar vreau să spun că eşti o legendă. Nu îmi vine să cred ce ai reuşit şi mă bucur că am avut oportunitatea să lucrez alături de tine!

ADVERTISEMENT

Lando: – Plângi? Oh, Jarv, cred că plâng…

VEZI VIDEO:

Lando a purtat o cască având poza inginerului în ultimul weekend al anului în Formula 1

Lando Norris chiar a purtat o cască personalizată la ultima cursă a sezonului în cinstea lui Andrew Jarvis, inginerul său care va părăsi echipa la finalul acestui sezon. “Jarv” a izbucnit în râs când a văzut cum arată casca lui Lando pentru cursa de la Abu Dhabi.

VEZI VIDEO: 

Lando Norris şi Carlos Sainz vor pilota şi în sezonul viitor la McLaren Honda, echipă care a avut cel mai bun sezon din ultimii ani în Formula 1. Echipa a obţinut un podium în Brazilia prin Carlos Sainz şi cei doi piloţi ai echipei au adunat în total 145 de puncte, fiind pe locul 4 la constructori după “granzii” Mercedes, Ferrari şi Red Bull Racing.

ADVERTISEMENT
  • 739 de puncte a adunat Mercedes în clasamentul constructorilor
  • 11 este locul ocupat în clasamentul general de Lando Norris cu 49 de puncte