News

Lansare Apple iPad Live Video. Când apare iPhone 12

15.09.2020 | 08:30
Lansare Apple iPad Live Video Cand apare iPhone 12
ADVERTISEMENT

Compania Apple a anunțat o nouă lansare surpriză, pe 15 septembrie, pentru un noul model iPad dedicat celor îndrăgostiți de produsele de înaltă tehnologie.

Marți, de la ora locală 10:00 (17:00 ora României) Apple transmite un eveniment de la sediul său din California.

ADVERTISEMENT

Specialiștii preconizează că va fi dezvăluită o nouă generaţie de ceasuri inteligente Apple Watch și tablete iPad, în timp ce noile telefoane iPhone 12 vor fi dezvăluite luna viitoare.

Se lansează noul Apple iPad Live Video. Când apare iPhone 12

În ciuda crizei provocate la nivel mondial de pandemia de coronavirus, cei de la Apple au raportat venituri care au depăşit estimările analiştilor, graţie vânzărilor puternice provocate de echipamente necesare pentru munca de acasă precum tablete iPad, laptop-uri şi accesorii care se conectează cu telefoanele iPhone.

ADVERTISEMENT

Recent, compania a trimis o invitaţie cu titlul ‘Time Flies’ pentru un eveniment care va avea loc marţi, 15 septembrie, iar analiştii se aşteaptă să vadă viitorul Apple Watch Series 6, precum și un iPad de ultimă generație.

Conform Reuters, noua generație de ceasuri va oferi deținătorilor noi aplicații de sănătate și fitness. Prin noile modele, Apple intenţionează să ofere clase virtuale de fitness, iar noul ceas ar putea juca un rol important datorită aplicațiilor sale. De asemenea,, noul ceas inteligent va include un senzor care va măsura modificările apărute în oxigenul din sânge.

ADVERTISEMENT
  • LIVE VIDEO – LANSAREA APPLE (după ora 17:00)

iPad Air cu senzor 3D

Sursa citată mai informează că, tot marți, Apple va prezenta o nouă versiune a tabletei iPad Air, care va avea un senzor 3D pentru realitate augmentată, şi o nouă versiune a tabletei iPad, mai ieftină, destinată elevilor și studenților pentru a fi utilizată în scopuri educaționale.

În același timp, se așteaptă ca la acest eveniment să fie lansat și un nou set de căști ”AirPods Studio”, wireless, care au devenit produse foarte apreciate.

ADVERTISEMENT

Cei care speră să vadă noul iPhone 12 trebuie să mai aștepte. Analiștii din domeniu nu iau în considerare o posibilă lansare a noului model iPhone deoarece acesta urmează să fie lansat, conform anunțurilor oficiale, abia luna viitoare, în octombrie, după cum arată sursa citată.

Numai în 2020, acţiunile Apple au crescut cu 76%, iar producătorul telefoanelor iPhone a devenit prima companie americană cu o capitalizare de piaţă mai mare de 2.000 de miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT