News

Lansare iPhone, 10 septembrie. Ce modele vor fi introduse pe piaţă

Autor: Daniel Scripcaru | 30.08.2019 | 16:14
Noile modele iPhone lansate pe 10 septembrie

Gigantul americană Apple a anunțat că va organiza un eveniment media în data de 10 septembrie, în cadrul căruia ar putea fi lansate cele mai noi modele de iPhone, conform CNN. Este foarte interesant de văzut cum vor arăta noile creații, după ce Jony Ive, designerul produselor Apple, și-a anunțat demisia.

Noile modele iPhone, lansate pe 10 septembrie

Cum ne-a obișnuit deja, compania Apple nu a oferit detalii în invitație despre subiectele care vor fi abordate în cadrul discursului de la începutul lunii septembrie, din California, SUA. Invitația ne transmite „Fii doar inovator”!

Printre multele noutăți, compania Apple ar urma să lanseze trei noi modele de iPhone, inclusiv două modele Pro care să înlocuiască modelele XS și XS Max. Conform informațiilor apărute în presă, modelele Pro ar urma să vină cu îmbunătățiri semnificative ale camerei foto și cu noi caracteristici pentru filmări video.

Noile modele iPhone lansate pe 10 septembrie
Noile modele iPhone lansate pe 10 septembrie

Apple ar putea anunța și prețurile la serviciul de streaming TV, Apple TV+

De asemenea, evenimentul din 10 septembrie ar putea fi momentul în care Apple prezintă detaliile finale și prețul serviciului de streaming TV, Apple TV+.

Compania organizează în fiecare an, în luna septembrie, un eveniment media în cadrul căruia anunță noile modele de iPhone. Evenimentul din acest an ar putea fi diferit, deoarece Jony Ive, designerul produselor Apple, și-a anunțat în urmă cu câteva luni demisia, după aproape 30 de ani petrecuți în biroul de creație al gigantului american.

În anul fiscal 2018, care s-a terminat în septembrie pentru companie, încasările totale au fost de 265.6 miliarde de dolari, cu 35.6 miliarde de dolari mai mari decât in 2017, sau undeva pe la 15%. Profitul Apple pentru întregul an fiscal 2018 a fost de 59.9 miliarde de dolari, față de 48.4 miliarde de dolari în 2017, aici cresterea fiind de 10.5 miliarde de dolari, sau undeva pe la 20%. Așadar, prețurile din ce în ce mai mari la iPhone se regăsesc serios în creșterile profitului pentru gigantul american.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!