News

Lansare iPhone 11. Apple a anunțat pe ce dată va dezvălui noile telefoane

17.08.2019 | 19:35
Lansare iPhone 11 Apple a anuntat pe ce data va dezvalui noile telefoane

S-a stabilit data de lansare penyru iPhone 11 după numeroase zvonuri care au circulat în presa internațională de-a lungul anului. Apple a dezvăluit pe ce dată vor fi prezentate noile telefoane, așteptate de jumătate din planetă.

Data de lansare pentru iPhone 11: 10 septembrie 2019

Apple a anunțat data de 10 septembrie pentru lansarea telefoanelor, conform unor indicații care apar în iOS 13 beta. Unele companii de telefonie mobilă acceptă deja precomenzile, căci se știe ce balamuc se face în momentul lansării oficiale a produselor Apple și, ca în fiecare an, acestea se vor vinde în primele minute, în nota tradițională.

Informațiile sunt neoficiale, dar creditate de cele mai importante site-uri de informații digitale și gadgeturi din Statele Unite și Asia. Conform a ceea ce știm deja, ecranele OLED de pe iPhone 11 vor fi la fel cu cele ale Samsung Galaxy Note 10. Cel puțin asta susține presa sud-coreeană.

lansare iphone 11
Noul iPhone, prevăzut cu 3 camerei foto. Sursa foto: BGR.COM

A treia cameră foto, gândită pentru opțiunea de realitate augmentată

Cât despre culoarea viitorului iPhone 11, acesta va fi disponibil în mai multe nuanțe. S-a vorbit deja despre Aura Glow, asemănător cu Galaxy Note 10, alb auriu sau verde închis. „Sincer, mă întreb ce ar trebui să fac timp de 10 zile. Nu, nu ar trebui să spun asta. Oricum, nu știu când va fi lansat noul iPhone. Cu toate acestea, aproape după 10 zile, va fi dezagregat”, a declarat recent CEO-ul Softbank, confirmând într-un final informația că noile iPhone-uri vor fi lansate pe 10 sau pe 11 septembrie, prima dată fiind cea mai probabilă, scrie idevice.ro.

iPhone 11 este așteptat ca pâinea caldă de fanii companiei americane, mai ales că telefonul este prevăzut cu trei camere foto. Cea de-a treia cameră, ca o noutate în cadrul produselor Apple, va putea fi folosită pentru opțiunea de realitate augmentată (virtual reality). Totodată, noul telefon va veni la pachet cu o baterie a cărei durabilitate va fi mai mare față de cea a modelului precedent lansat în septembrie anul trecut.