News

Lansare iPhone 12 Live Video. Ce oferă noile telefoane Apple. Update

13.10.2020 | 21:15
Lansare iPhone 12 Live Video Ce ofera noile telefoane Apple Update
ADVERTISEMENT

Lansare iPhone 12 Live Video. Marți 13 octombrie, compania Apple va prezenta în mod oficial probabil cele mai discutate și așteptate telefoane ale anului 2020: cele din seria iPhone 12.

Deja, în lumea acestor gadgeturi s-au aflat câteva detalii despre ele, în special cele legate de dimensiuni și capabilități din punct de vedere tehnic.

ADVERTISEMENT

Nu se știe încă cu exactitate care este prețul exact al acestor modele. Se vehiculează informații care spun că Apple va păstra prețul unor modele la fel, în timp ce altele vor urca puțin.

UPDATE: Prețul iPhone 12 Pro începe de la 999 de dolari, în vreme ce pentru Pro Max va trebui să scoți din buzunar nu mai puțin 1099 de dolari. Acestea sunt disponibile din 16 octombrie şi 6 noiembrie, livrările făcându-se cu o săptămână mai târziu pentru fiecare dintre ele. De reținut că preţurile sunt pentru versiunile cu cea mai mică stocare.

ADVERTISEMENT

UPDATE: Este oficial. Gama Pro vine „la pachet” cu senzorul LiDAR, care aduce nu doar o precizie mai bună, ci şi un timp de fotografie mai scurt în scenele cu lumină redusă, în Night Mode. De asemenea, este un partener de nădejde pentru aplicaţiile care utilizează AR – Augmented Reality.

UPDATE: iPhone 12 Pro dispune de prima cameră de smartphone din lume capabilă să filmeze în Dolby Vision HDR, la 4K şi 60fps.

ADVERTISEMENT

UPDATE: Piesa de rezistență este, fără doar și poate, iPhone Pro Max. Acesta vine „la pachet” cu un ecran de 6,7 inch, Super Retina XDR, cu aproape 3,5 milioane de pixeli.

UPDATE: iPhone 12 Pro este realizat din sticlă şi oţel inoxidabil și vine în trei variante de culori: auriu, argintiu, albastru şi graphite (n.r. o nuanță de gri). Are sticlă de tip Ceramic Shield pe faţă, rezistenţă IP 68 care asigură că telefonul poate fi scufundat până la 6 metri şi un ecran de 6,1 inch.

ADVERTISEMENT

UPDATE: După un scurt, dar cuprinzător videoclip de prezentare, am aflat răspunsul la întrebarea care stă pe buzele tuturor. iPhone 12 are un preț de pornire de 799 de dolari, în vreme ce varianta sa mini costă 699 de dolari.

UPDATE: iPhone 12 mini se recomandă drept cel mai mic, subţire şi uşor telefon 5G din lume. Specificaţiile sale nu diferă de cele ale iPhone 12, cu excepţia ecranului de 5,4 inch.

UPDATE: A fost prezentat primul iPhone 12, primul iPhone 5G. La prima vedere, seamănă izbitor cu modelele din generaţia anterioară, însă are margini mai drepte care te trimit cu gândul la design-ul de pe iPad Pro, cadru din aluminiu şi culorile alb, negru, albastru, roşu şi verde. De asemenea, dispune de un display foarte generos, de 6,1 inch.

Nu lipsește nici A14 Bionic, primul procesor de smartphone din lume realizat pe 5 nanometri. Acesta are 11,8 miliarde de tranzistori, un CPU cu 6 nuclee și un GPU cu 4 nuclee, cu aproape 50% mai rapid ca orice alt GPU de pe telefoanele mobile.

Cât despre camere, e de ajuns să spunem doar atât: ultrawide de 12MP, wide de 12MP şi o garanţie a unor rezultate cu 27% mai bune în lumină slabă decât anul trecut. În plus, toate dispun de Night Mode, pentru imagini de cea mai bună calitate în orice condiții.

De asemenea, noul iPhone 12 acoperă mai multe benzi 5G față de orice alt telefon și vine cu un Smart Data Mode integrat care îi permite comutarea între LTE şi 5G, în funcţie de disponibilitatea acestuia din urmă.

UPDATE: Așteptarea a luat sfârșit. „The next generation is here (n.r. Noua generație este aici)”, spune Tim Cook, directorul general al Apple și amfitrionul evenimentului. În tot acest timp, pe ecranul din spatele său apare logo-ul 5G.

UPDATE: Evenimentul mult-așteptat a început! Urmărește pe această pagină întreaga lansare pregătită de Apple pentru noile telefoane iPhone. Te vom ține la curent și cu informații punctuale despre noutățile pe care le aduc smartphone-urile pregătite de gigantul tech pentru anul acesta.

UPDATE: Au mai rămas aproximativ două ore până la momentul așteptat de toți fanii Apple. În foarte scurt timp, vom vedea noile iPhone 12. O mulțime de speculații și-au făcut loc pe internet în ultimele săptămâni cu privire la noile telefoane, iar acum vom avea ocazia să vedem cele mai noi smartphone-uri. Rămâi pe FANATIK pentru a urmări evenimentul și pentru a fi la curent cu noutățile.

Lansare iPhone 12 Live Video. Totul despre noul model de smartphone

Ziua cea mare pentru fanii iPhone și ai celor de la Apple a sosit. Marți, de la ora 20:00, va avea loc cel mai mare eveniment Apple din acest an: lansarea Apple iPhone 12.

Compania americană urmează să prezinte 4 noi telefoane în această seară de la ora 20.00 iar pe FANATIK te ţinem la curent cu tot ce se întâmplă.

Conform ultimelor informații scurse pe piață ştim deja că vom vedea 4 modele de iPhone 12. Cel mai accesibil va fi o versiune mini, cu ecran de 5.4 inci. Cel mai scump va fi iPhone 12 Pro Max cu un ecran de 6.7 inci, record pentru Apple.

Apariția pe piață a produsului de toamnă de la Apple în acest an este de așteptat să provoace un val de achiziții din partea pasionaților de înaltă tehnologie, în special din partea fanilor care îşi doresc noile capacități 5G și estetica noului iPhone 12.

Cum vor arăta noile iPhone 12 și ce preț vor avea

Conform Cnet, prețurile de pornire ar fi de 649 dolari pentru iPhone 12, 749 dolari pentru iPhone 12 Max, 999 dolari pentru iPhone 12 Pro și 1.099 dolari pentru iPhone 12 Pro Max.

În premieră, aceste iPhone-uri sunt așteptate cu 128 GB stocare standard, în timp ce toate sunt așteptate cu modem-uri și antene 5G. Există zvonuri și despre noi modele cu ecrane LCD și antene 4G, însă nu au apărut noi informații despre acestea în ultima perioadă.

Fanii iPhone trebuie să mai știe că Apple schimbă şi design-ul acestor noi telefoane. Se pare că vor semăna foarte mult cu iPad Pro şi marginile sale drepte. Dar cea mai mare schimbare este dată de tehnologia 5G. Cu noile iPhone-uri vom avea super-viteză pe net. Şi camerele sunt mult mai tari.

Modelul Mini va avea doar două pe spate, însă cele două versiuni Pro vin cu 3 camere şi o tehnologie spectaculoasă numită LiDAR. Cel mai mare semn de întrebare este legat de display.

ADVERTISEMENT
Tags: