VIDEO. S-a lansat iPhone6S! Primele imagini OFICIALE! E rose-gold! Cît COSTĂ şi cînd ajunge în România

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. UPDATE 20:04 – Tim Cook urcă pe scenă şi îi salută pe toţi angajaţii care iau parte la acest eveniment şi care au muncit din greu pentru ca lansarea să...
10.09.2015 | 21:00
VIDEO Sa lansat iPhone6S Primele imagini OFICIALE E rosegold Cit COSTA si cind ajunge in Romania

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. UPDATE 20:04Tim Cook urcă pe scenă şi îi salută pe toţi angajaţii care iau parte la acest eveniment şi care au muncit din greu pentru ca lansarea să fie posibilă. Tim Cook spune că anunţul pe care îl va face astăzi este un „anunţ monstru”. Vezi mai jos PRETURILE SI DATA DE LANSARE!!!

CLICK SUS IN GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU NOUL IPHONE.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. UPDATE 20:10 – Tim Cook vorbeşte despre Apple Watch şi despre modul în care poate schimba modul de viaţă al utilizatorilor, cu funcţia Apple Pay, care este uluitoare. Potrivit Apple, dispozitivul are o rată de aprobare de 97%. În prezent sunt peste 10.000 de aplicaţii pentru Apple Watch, iar în curând va fi disponibilă şi aplicaţia Facebook Messenger.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. UPDATE 20:16 – Sunt prezentate noile curele pentru dispozitivul Apple Watch. Acestea au fost realizate în parteneriat cu Hermes. Există noi modele Apple Watch, dar şi curele. Apple Watch va avea o versiune de culoare roz auriu. Mai este o versiune aurie, ambele din aluminiu. Este varianta care te scuteşte de plata a 10.000 de dolari, dar care arată aproape ca Apple Watch Edition.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. UPDATE 20:22 – Tim Cook a revenit pe scenă şi vorbeşte despre viziunea Apple pentru calculatorul personal.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. UPDATE 20:30 – Schiller spune despre iPad Pro că va avea o perioadă de funcţionare de 10 ore. Dsipozitivul are un sistem cu patru difuzoare care sunt amplasate în colţuri. iPad Pro are o grosime de 6,9 mm. Pentru conectare, Apple Are un nou port magnetic cu ajutorul căruia pot fi transferate date, dar şi încărcat dispozitivul. Apple a creat şi un stylus pentru iPad Pro, denumit Apple Pencil.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. UPDATE 20:35Schiller spune despre iPad Pro că este excelentă pentru noile aplicaţii de notiţe sau de trimis emailuri urgente. Acesta a mai omenit despre integrarea cu alte dispozitive şi invită pe cineva de la Microsoft pe scenă. Se pare că noul dispozitiv se înţelege de minune cu Microsoft Office.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. UPDATE 20:45 – Şi Adobe va avea o serie de aplicaţii noi pentru iPad Pro. O aplicaţie pentru layout permite adăugarea de fonturi, copierea stilului folosit şi a imaginilor. Este pentru prima dată când Adobe a integrat toate aceste funcţii într-o singură aplicaţie mobilă. Adobe va livra aceste aplicaţii începând cu luna octombrie, odată cu iPad Pro.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. UPDATE 20:50Apple Pencil va avea un preţ de 99 de dolari. iPad Pro vine în variantele argintiu, auriu şi gri, iar preţul de pornire este de 799 de dolari. Ambele vor fi disponibile începând cu luna Noiembrie.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. UPDATE 20:56 – iPad Air va avea acum un preţ de pornire de 399 dolari, iar iPad mini va costa 269 dolari. iPad Mini 4 este un dispozitiv nou şi este o versiune mai mică a iPad Air.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. UPDATE 20:58Tim Cook a prezentat noul Apple TV. Noua versiune este un echipament mai performant, iar platforma este nouă.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. UPDATE 21:02Siri, asistentul personal este integrat în platforma Apple TV, iar funcţiile sunt uimitoare. Cu ajutorul Siri poţi comanda vocal derularea imaginilor şi poţi chiar să sari peste un conţinut, dacă dai de reclame.

UPDATE 21:27 Tim Cook s-a întors pe scenă să anunţe viitorul iPhone.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. UPDATE 21:33 – iPhone 6S şi iPhone 6S Plus s-au lansat oficial. Apple spune că nimic nu mai este la fel, comparativ cu modelul anterior.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. Phil Schiller se întoarce pe scenă şi pune accent pe munca în echipă care a făcut posibil lansarea acestui dispozitiv. Noul material folosit este aluminiul, la fel ca în cazul Apple Watch, iar acesta prezintă o variantă nouă de culoare: roz auriu.

iphone

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. Display-ul are un nou tip de sticlă care este obţinut printr-un proces care foloseşte schimbul de ioni. Multi Touch s-a schimbat şi a devenit 3D Touch. Este o combinaţie între Force Touch şi Multi Touch.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. UPDATE 21:403D Touch, ca şi Force touch disponibil pe Apple Watch, permite o aprofundare a conţinutului. Apăsările mai lungi şi mai puternice de pe o poză, spre exemplu, o va deschide pe ecran. Asta te ajută să nu fii nevoit să sari dintr-o aplicaţie în alta.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S.UPDATE 21:46 – Apple vorbeşte şi despre interacţiunea Dropbox cu 3D Touch, iar asta ne face să credem că iCloud este în pericol.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S.UPDATE 21:48 iPhone are un nou procesor A9, cea ce cofirmă informaţiile pe care le-am avut până în prezent. Este cu 70% mai rapid decât A8, iar în ceea ce priveşte grafica, vine cu o îmbunătăţire de 90%.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S.UPDATE 21:52 – 3D Touch îmbunătăţeşte experienţa de gaming, iar controlul este mult mai simplu, dinamic. Procesorul A9 poate ţine pasul cu elementele grafice ale celor mai noi jocuri şi poate reda imagini la 60 de cadre pe secundă.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S.Apple spune că procesorul A9 dispune de M9 direct pe cip. Asta înseamnă că Touch I.D. este cu mult mai rapid.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S.Camera nouă este de 12 megapixeli, o îmbunătăţire de 50% la nivel de pixeli. Apple promite că noul său senzor nu va dezamăgi şi nu va scădea calitatea pixelilor.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S.UPDATE 21:57Noul iPhone poate realiza filmări la rezoluţie 4K, iar informaţiile au fost corect şi de această dată. Asta înseamnă că video-urile vor avea 8 milioane de pixeli pe fiecare cadru.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S.Camera frontală, pentru selfie, are 5 megapixeli. Foloseşte display-ul pe post de FLASH şi poate identifica cel mai bun ton de culoare, cu ajutorul senzorului. Nu ai nevoie de lumină ambientală puternică.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S.UPDATE 22:09 – Noul iPhone va avea conexiune Wi-Fi mai bună, alături de carcase de piele şi de silicon.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S.Dispozitivele vor fi disponibile începând cu 25 septembrie, iar ambele modele iPhone 6S şi iPhone 6S Plus au acelaşi preţ, care porneşte de la 199 dolari, preţ cu abonament. iPhone 6 Plus şi iPhone 6 costă numai 99 dolari.

preturi-iphone

sursa:  noobz.ro

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. Apple se pregăteşte de lansarea oficială a noii generaţii de smartphone-uri iPhone 6s şi iPhone 6s Plus. Pe 9 septembrie, americanii vor prezenta o inovaţie despre care spun că va revoluţiona industria gadgeturilor, urmând să rescrie standardele în materie de touch-screen. 

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. iPhone 6S rose gold si iPhone 6S Plus rose gold au fost confirmate multumita unor surse din cadrul Apple, iar astazi avem una noua de la un producator de carcase.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. Producatorul de carcase pentru iPhone numit Spigen a lansat o noua linie de carcase pentru smartphone-urile Apple, confirmand existenta iPhone 6S rose gold si iPhone 6S Plus rose gold pentru care are o serie de carcase gandite special pentru aceasta noua culoare.

TOPUL CELOR MAI UŞURATICE FEMEI ÎN FUNCŢIE DE ZODIE!!! Vezi care sînt NIMFOMANE!!!

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. Potrivit Phonearena, noua tehnologie cu patru senzori ”3D Touch” va permite gadgeturilor să recunoască trei tipuri diferite de atingere: o atingere uşoară, o apăsare şi o apăsare mai puternică. De exemplu, dacă un utilizator apasă puternic pe locaţia la care vrea să ajungă, telefonul va începe imediat să-i arate traseul optim. Force Touch va fi utilizat, totodată, pentru a afişa mai rapid definiţia unui cuvânt şi pentru a salva o melodie într-un playlist.

IMAGINI BOMBĂ cu Elena Udrea la plajă! GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Se apleacă, trage de bikini şi…

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. Dincolo de 3D Touch, telefonul va include o nouă carcasă, din Aluminiu 7000, ce nu se îndoaie, şi o nouă cameră foto, de 12 MP, senzorul fiind un RGBW produs de Sony, capabil să filmeze în 4K.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. Senzorul va imbunătăţi performanţa camerei in conditii de luminozitate scazuta, altfel spus va face ca pozele facute pe intuneric sa iasa mult mai bine. Si autofocusul camerei va fi mai rapid, astfel incat, pe ansamblu, aceasta va fi una mult mai performanta.

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. Şi camera frontală a fost imbunătăţită. Aceasta va primi de asemenea un senzor cu rezoluţie mai mare, iar pentru selfie-uri în condiţii de iluminare slabă, Apple va adăuga o funcţie software în aplicaţia de cameră care va afişa o imagine complet albă pe display, care să ţină locul unui blitz.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. iPhone 6S şi iPhone 6S Plus vor aduce un plus de memorie, de 2GB, dublă faţă de cea de pe generaţia actuală. In plus, începând cu noua serie, Apple va trece la chip-urile de memorie LPDDR4, care vor asigura telefonului o viteză mult superioară.

FOTO! Cum arată ORGASMUL la femei! Totul a fost FILMAT si monitorizat!

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. Sporul de performanţă va fi consistent mai ales în jocuri şi aplicaţiile de iOS. În plus, memoria de 2GB LPDDR4 va consuma cu aproape 50% mai puţină energie, fapt care va determina o creştere semnificativă a autonomiei.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. In rest, noile telefoane vor include toate facilităţile prezente şi pe iPhone 6, de la Touch ID, NFC pentru Apple Pay, 802.11ac Wi-Fi, şi compatibilitatea 4g/LTE.

GALERIE FOTO. Cristiano Ronaldo, scandal SEXUAL cu o minoră de 16 ani! Ce a vrut sa ii faca! Fata a facut TOTUL public! Pustoaica ARATA DEMENTIAL!!!

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. Cu noile telefoane, americanii cred că vor da lovitura, dovadă că au comandat producţia a 85-90 de milioane de unităţi. Comanda este una record, depăşind-o net pe cea de anul trecut, pentru seria iPhone 6.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. Cei care au asteptat cu sufletul la gura data oficiala a lansarii noului Iphone au de ce sa se bucure! 

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. Apple a comunicat oficial ca in a doua saptamana a lunii septembrie, mai exact pe 9 septembrie vor prezenta noul Iphone, cel care trebuie sa-l inlocuiasca pe actualul model Iphone 6/6+.  Tot acum Apple va anunta si noua generatie iPad Pro, dar si, mai mult pentru piata americana, noul Apple TV.

VIDEO !!! VEZI AICI CUM ARATA NOUL IPHONE

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. Din primele zvonuri noul model va purta numele de 6S si foarte probabil 6S+, nu Iphone 7 asa cum foarte multi s-au grabit sa anunte.

LIVE STREAM VIDEO LANSARE IPHONE 6S. De asemenea noul model Iphone 6S va avea o noua carcasa din aluminu si un display imbunatatit Force Touch.