News

Lansarea iPhone 11 Live Stream. Urmărește Online evenimentul Apple

10.09.2019 | 14:15
Lansarea iPhone 11 Live Stream Urmareste Online evenimentul Apple

Gigantul Apple organizează pe data de 10 septembrie lansarea iPhone 11. Evenimentul poate fi urmărit Live Stream Online pentru a fi la curent cu cele mai noi apariții din domeniul comunicațiilor. Lansarea iPhone 11 este așteptată de întreaga planetă, mai ales după demisia celui care se ocupa de design-ul telefoanelor de ultimă generație.

Lansarea iPhone 11 Live Stream. Ce aduce nou iPhone 11

Cum vor arăta noile modele, fără influența lui Johathan Ive, care și-a dat demisia după 30 de ani petrecuți la gigantul american, vom afla marți seara, când Apple lansează mai multe modele de telefoane. Astfel, vom face cunoștință cu iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Cel din urmă, după cum îi zice și numele, va fi cel mai mare, cel mai performant, dar și cel mai scump. S-a aflat deja prețurile pentru cele trei telefoane inteligente.

  • iPhone 11 – prețul ar începe de la 750 de dolari
  • iPhone 11 Pro – prețul ar începe de la 1.000 de dolari
  • iPhone 11 Pro Max – prețul ar începe de la 1.100 de dolari

Ultimele produse ale Apple vor ajunge însă în România cu prețuri mult mai mari. Așadar, trebuie să ne așteptăm ca cel mai ieftin dintre cele trei telefoane, respectiv iPhone 11, să coste la noi în țară cel puțin 4000 de lei, iar cel mai scump, iPhone 11 Pro Max, va ajunge cam la 6.000 de lei. Vom afla prețul exact în scurt timp, deoarece lansarea iPhone 11 Live Stream va avea loc la ora 20:00, ora României.

Principala îmbunătățire vine de la departamentul foto-video

Ce noutăți aduce Apple? Vestea mai bună, pentru modelele Pro, e că spațiul de stocare ar începe de la 128 GB. Apple ar oferi și variante cu 512 GB spațiu de stocare, iar modelele Pro ar avea și 6 GB memorie RAM, alături de procesorul A13 Bionic.

Modificarea principală însă vine de la departamentul foto-video. Cele mai bune modele vor avea trei camere foto, eventual cu una ultrawide ca noutate absolută. În ceea ce privește bateria, nu te aștepta la minuni. Pro Max ar avea un acumulator de 3.500 mAh pentru un ecran de 6,5 inci OLED.

Chiar dacă rezoluția senzorilor foto a rămas la 12 MP, e foarte probabil ca Apple să pună unii mai buni, eventual mai mari. Asta ar însemna poze mai bune în condiții proaste de luminozitate, dar și o aplicație mai bună pentru camera foto. Fanii iPhone se așteaptă și la îmbunătățiri pe partea video, însă vom vedea cu toții la lansarea iPhone 11 Live Stream din această seară.

Tags: