Fotbal intern

Schimbarea lui Denis: “Trage tare, dar tot înjură printre dinţi”

Fundaşul celor de la FCSB, Ionuţ Larie, nu se plânge că lipseşte din primul 11. Ce zice de antrenamentele lui Dică şi Denis Alibec.
15.01.2018 | 13:49
Schimbarea lui Denis Trage tare dar tot injura printre dinti
ADVERTISEMENT

Ionuţ Larie a vorbit despre şedinţele de pregătire din Antalya, dubla cu Lazio, şi colegul Denis Alibec, care a început să tragă din nou tare pe la antrenamente. Fundaşul celor de la FCSB, care îşi aşteaptă rândul în echipa de start, a vorbit despre fostul coleg de la CFR, Billel Omrani şi revenirea lui Ianis Hagi în Liga 1 Betano:

“În ultimii 10 am prins aniversarea mea numai în cantonament. O să sărbătoresc alături de colegi, aşa cum s-a întâmplat şi cu Mihai ( VEZI DETALII AICI). Sunt antrenamente grele, dar nu exagerate. Nu cred că s-a plâns cineva, nu s-a oprit nimeni din antrenament. Comentez ce este aici, e o stare foarte bună. Cu toţii zâmbim, toată lumea e concentrată. Mai avem câteva zile aici, apoi mergem în Spania, unde e mai mult cu mingea. E o presiune pentru noi, acolo, la CFR nu era pentru că eram în insolvenţă. Seara mai văd un serial, vorbesc cu cei dragi. Încă nu suntem pregătiţi, asta e clar, de-aia avem şi amicale. Cu siguranţă toată această pregătire ne va aduce undeva la o formă bună. Şi în prima parte a campionatului am avut viaţă grea şi cu Juventus şi Voluntari, sperăm să fim pregătiţi.

ADVERTISEMENT

“Îmi pare rău că nu vine la naţională”

Ei pleacă favoriţi pentru că sunt mai valoroşi, joacă într-un campionat mult mai puternic, dar ne vom juca şansa noastră. Immobile e cel mai bun, e golgheterul lor, e cel mai bun. Despre Radu Ştefan am numai cuvine de laudă, l-am avut coleg la tineret. Era foarte bun de atunci. Îmi pare rău că nu este la naţională. Nu prea urmăresc, dar le ţinem pumnii tuturor românilor la toate concursurile. 

Cei doi fundaşi au demonstrat că ei sunt cei mai buni, dar şi timpul a demonstrat că este nevoie de toţi cei 25 din lot. Eu îmi aştept şansa. Cred că Valerică e foarte bun, orice echipă l-ar dori. Toată lume ar fi bucuroasă dacă s-ar realiza acest transfer.

ADVERTISEMENT

“L-aş fi vrut pe Omrani”

Cred că poziţionarea e un atuu, am multe defecte, dar cu poziţionarea mai reduc din ele. Nu mă mai interesează cine e la CFR Cluj. Omrani este într-o creştere de formă, printre alţii, mi-a rămas prieten. L-aş fi vrut, dar avem doi atacanţi foarte buni, care sunt cel puţin la aceeaşi valoare ca el.

Am văzut, de când a revenit, că e mai bine. Alibec se atrenează normal, mai înjură printre dinţi, dar ăsta este Denis. Orice jucător e frustrat când nu îi iese. Dar dorinţa lui este să demonstreze din nou, are şansa să o facă. Cu siguranţă Denis va fi altfel. La antrenament trage de el, îl vedem cu toţii, chiar dacă nu mai poate, trage de el. Mă bucur că Ianis a revenit şi a jucat bine. Mai mult am fost să ne relaxăm, pentru că am avut liber. Poate să ajungă oricine în play-off, chiar nu mă interesează Dinamo. Am o ambiţie în plus, poate e ultima mea şansă să câştig campionatul. Am luat acum doi ani Cupa cu CFR şi a fost un sentiment frumos”, a spus Larie.

ADVERTISEMENT