News

Larisa abia împlinise 19 ani și avea toată viața înainte. Tânăra studentă și-a găsit sfârșitul într-un teribil accident

Larisa, șoferița care a murit într-un accident teribil produs la ieșirea din Buzău, împlinise recent 19 ani și era studentă la Psihologie.
02.11.2022 | 20:59
Larisa abia implinise 19 ani si avea toata viata inainte Tanara studenta sia gasit sfarsitul intrun teribil accident
Larisa accident fatal în Buzău. Foto: Sansanews.ro
ADVERTISEMENT

Fata și-a găsit sfârșitul pe Șoseaua Spătarului din Buzău, undeva la lăsarea serii, omorând totodată un bărbat care conducea o mașină din sens opus.

Larisa, tânăra de 19 ani care a murit în accident

Din motive necunoscute momentan, Larisa a pierdut controlul mașinii pe care o conducea, a ajuns pe contrasens și a lovit din plin o altă mașină care venea de pe contrasens.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost foarte puternic, astfel că femeia a murit pe loc. Originară din Rușețu, tânăra absolvise Colegiul Național Pedagogic din Buzău, iar acum studia Psihologia la Universitatea ”Dunărea de Jos Galați”, filiala Buzău.

Și mai tragic, șoferul mașinii a murit la rândul său, la câteva ore de la accident, după ce a intrat în comă și a fost transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Conform sansanews.ro, tânăra locuia în Buzău și era educatoare la o grădiniță privată din oraș. În teribilul accident produs pe Șoseaua Spătarului, se pare că fata se întorcea de la Costinești, unde locuia iubitul său.

Așadar, polițiștii iau în considerare oboseala ca factor care a determinat-o pe tânără să ajungă pe contrasens, pe lângă lipsa de experiență. Asta, în condițiile în care tânăra avea carnetul de șofer de mai puțin de un an de zile.

ADVERTISEMENT

De menționat că oamenii legii nu au găsit urme de frânare la locul accidentului, unde mașina fetei s-a izbit mașina condusă de un bărbat în vârstă de 46 de ani din București. Șoferul a decedat, iar pasagerul din mașină a fost grav rănit.

”Accidentul s-a soldat cu decesul șoferiței, respectiv cu rănirea celuilalt conducător auto și a unui pasager din mașina acestuia, un bărbat de 31 de ani, de asemenea din București.

ADVERTISEMENT

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, informa IPJ Buzău, înainte cu câteva ore ca șoferul în vârstă de 46 de ani să moară.

Potrivit sursei citate, șoferul în vârstă de 46 de ani a murit în urma unui stop cardio-respirator, în timp ce pasagerul în vârstă de 31 de ani e internat la spital cu multiple traumatisme la nivelul capului.

ADVERTISEMENT