Life

Larisa, detalii cutremurătoare din mariajul cu Marian Drăgulescu. Soacra i-a blestemat primul copil

Larisa, prima soție a lui Marian Drăgulescu, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu familia concurentului de la Survivor România 2022 prin prisma copiilor săi.
22.03.2022 | 23:20
Larisa detalii cutremuratoare din mariajul cu Marian Dragulescu Soacra ia blestemat primul copil
Larisa Drăgulescu, relație deficitară cu familia lui Marian Drăgulescu. Ce i-a făcut soacra gimnastului. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Femeia a dat detalii cutremurătoare din mariajul cu celebrul gimnast, alături de care are doi copii. Aceasta susține că nu a fost primită cu brațele deschise de părinții sportivului, care i-au făcut zile grele o perioadă lungă.

Larisa Drăgulescu, relație deficitară cu familia lui Marian Drăgulescu. Ce i-a făcut soacra gimnastului

Larisa Drăgulescu a avut o relație deficitară cu familia sportivului, subliniind că soacra sa nu a acceptat-o niciodată. Prima soție a gimnastului spune că fosta sa soacră i-a blestemat primul copil atunci când a aflat că este însărcinată.

ADVERTISEMENT

„Familia lui nu a fost de acord cu mine niciodată. Eu eram un nimeni de la Reșița și nu meritam să fiu cu băiatul lor. Mama lui îmi spunea că ar trebui să iei o piatră în gură că stai cu fiul meu. Erau cuvinte jignitoare, mă simțeam foarte prost.

Ceea ce a fost cel mai grav a fost faptul că mi-a spus exact așa: ‘Dacă tu faci copilul acesta, să dea Dumnezeu să fie surd’. Asta a fost lucrul care m-a afectat foarte tare. Însă în acel moment îți dai seama că nu am crezut că asta se și poate întâmpla cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Timp de doi ani de zile nu am știut că fetița mea s-a născut fără auz. Exact așa s-a întâmplat, asta a spus după ce a aflat că sunt în continuare însărcinată”, a declarat Larisa Drăgulescu în emisiunea „În oglindă” a lui Mihai Ghiță.

Larisa Drăgulescu, ceartă aprinsă cu fosta soacră

În aceeași notă, femeia a mai precizat că o perioadă destul de lungă a ascuns sarcina pentru că familia fostului soț i-a cerut să facă avort. Prima soție a lui Marian Drăgulescu și-a dorit copilul și a mers până la capăt.

ADVERTISEMENT

Totodată, Larisa Drăgulescu a mai spus că a avut un conflict aprins cu mama gimnastului după ce a născut a doua oară. Din păcate, la mijloc a picat chiar propria sa mamă, care a ajuns de urgență la spital.