Life

Larisa Drăgulescu i-a interzis fiicei sale să îi calce pe urme și să activeze pe site-urile pentru adulți: „Exclus! Nici vorbă de așa ceva!”

Larisa Drăgulescu i-a interzis fiicei sale să își facă conturi pe site-urile destinate exclusiv adulților și nu vrea în niciun caz să-i calce pe urme.
04.03.2023 | 11:59
Larisa Dragulescu ia interzis fiicei sale sa ii calce pe urme si sa activeze pe siteurile pentru adulti Exclus Nici vorba de asa ceva
Larisa Drăgulescu i-a interzis fiicei sale să aibă conturi pe site-urile pentru adulți. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Larisa Drăgulescu i-a interzis fiicei sale să aibă conturi pe site-urile pentru adulți și să o urmeze în carieră. Iată de ce a exclus această posibilitate.

Larisa Drăgulescu i-a interzis fiicei sale să aibă conturi pe site-urile pentru adulți

Larisa Drăgulescu nici nu vrea să audă de posibilitatea ca fiica ei să îi calce pe urme și să își facă și ea conturi pe site-urile pentru adulți.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu spunea că fiica ei a împlinit 18 ani și este majoră, dar ea tot o vede ca pe un copil și nici măcar nu are un iubit la acest moment, așa că o carieră pe site-urile pentru adulți nici nu poate fi luată în considerare.

„Exclus! Nici vorbă de așa ceva! Nu concep! Nici nu iau în calcul o asemenea variantă. Fiica mea nu are treabă și nu va avea treabă cu așa ceva. E încă un copil, chiar dacă a împlinit 18 ani și e majoră.

ADVERTISEMENT

E încă un copil, chiar dacă a împlinit 18 ani și e majoră. Eu, mama ei, o privesc încă ca pe un copil și am s-o feresc cât voi putea de un asemenea drum! Beatrice nu are nici măcar iubit!”, a spus aceasta, conform Playtech.

Larisa Drăgulescu nu mai are probleme cu banii de când s-a apucat de conținutul pentru adulți

Mai mult, Larisa Drăgulescu a spus că fiica ei nu va avea nevoie să se apuce de o asemenea carieră pentru că este susținută financiar de către ea. Conform spuselor sale, fosta soție a lui Marian Drăgulescu are o avere de două milioane de euro.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Larisa Drăgulescu spune că a fost obligată de necesități pentru a se apuca de această carieră și nu a făcut-o în niciun caz din plăcere.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu îl acuza pe acesta că a lovit-o și a lăsat o în stradă cu copiii lor, așa că de acolo a trebuit să facă tot ce a putut pentru a le oferi un trai bun celor doi copii ai săi, Richard și Beatrice.

ADVERTISEMENT

„Nu voi uita vreodată că am început să fac asta doar după ce nu am mai avut bani din ce să trăiesc. Nu am pornit la drum fiindcă așa am vrut, ci fiindcă am fost forțată.

Bărbatul m-a lăsat, m-a bătut, m-a părăsit în stradă cu doi copii, pe care am fost obligată să-i cresc”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!