Life

Larisa Drăgulescu și-a sărbătorit ziua de naștere cu Marian Drăgulescu și actuala iubită. Cum s-au fotografiat cei trei

Larisa Drăgulescu a organizat o petrecere în familie cu ocazia zilei sale de naștere, iar cei mai de seamă invitați, spre surprinderea tuturor, au fost chiar Marian Drăgulescu și actuala sa iubită.
22.11.2021 | 11:38
Larisa Drăgulescu l-a invitat pe Marian Drăgulescu, împreună cu actuala iubită, la ziua sa de naștere. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În weekend-ul ce tocmai a trecut, Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, a organizat o petrecere în familie. Deși au divorțat cu scandal în urmă cu 14 ani, așa cum a anunțat în urmă cu câteva zile, în cadrul unei emisiuni TV, roșcata s-a ținut de cuvânt și invitatul numărul unu, exact cum spunea chiar ea, a fost gimnastul.

Larisa Drăgulescu a împlinit 37 de ani

Roșcata a sărbătorit împlinirea a 37 de ani, iar alături de ea, pe lângă prieteni și familie, a fost și tatăl copiilor săi. Însă, Marian Drăgulescu nu a apărut singur la petrecere, ci însoțit chiar de actuala sa iubită, Simona.

ADVERTISEMENT

”Da, sigur că da, este invitatul meu numărul 1 ( n.r Marian Drăgulescu). Nimeni nu se desparte de bine, era normal să ne certăm, că altfel nu ne despărțeam. Noi am mai petrecut zilele de naștere împreună în anii ăștia și sărbătorile. ”, declara Larisa Drăgulescu, zilele trecute, La Măruță.

Deși din mijlocul petrecerii a lipsit chiar actualul soț al Larisei, din motive bine întemeiate, fiind în acest moment în Germania, vedeta a profitat din plin de momentele alături de cei dragi, dar și de cadourile primite. Lăsând deoparte, cel puțin pentru moment, dorința soțului de a deveni părinți. Pentru că deja are doi copii, dar și pentru că, spune ea, momentan este focusată să se dezvolate profesional, Larisa Drăgulescu a declarat că încă nu se vede mamă din nou, dar nu exclude acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Își dorește (nr. soțul) foarte mult (nr. copil), dar nu încă, nu sunt pregătită moment. Este un motiv de contraziceri, dar așteaptă. Vreau să mă susțină în ceea ce vreau eu să fac și când voi considera eu că sunt pregătită să mă ocup de bebeluși, cu siguranță, voi face pasul acesta. Acum vreau să fac din ce în ce mai mulți bani, investesc, mă gândesc la viitorul copiilor mei”, a spus Larisa Drăgulescu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars

Marian Drăgulescu și iubita au fost prezenți la petrecere

Însă, pe lângă imaginile în care apare înconjurată de cei dragi, ori afișând o stare de bine, cea mai comentată imagine este cea în care Larisa și Marian Drăgulescu, alături de iubita gimnastului, s-au lăsat fotografiați. Se pare că, după scandalul despărțirii care a făcut înconjurul țării, cei doi foști soți au ajuns să aibă o relație foarte bună.

ADVERTISEMENT

Și asta nu e tot! Nu numai Larisa și Marian Drăgulescu se înțeleg acum de minune, ci și fosta soție cu actuala iubită a sportivului.

În imaginile postate chiar de sărbătorită pe rețelele de socializare le vedem pe cele două îmbrățișate, zâmbitoare și la brațul celebrului gimnast.

ADVERTISEMENT

Lucru observat și de cei care fac parte din comunitatea online a divei. Internauții nu doar că i-au urat Larisei numai gânduri bune, dar au ținut să aprecieze și relația bună în care aceasta a rămas cu tatăl copiilor ei, deși acum fiecare are o nouă relație.

Larisa Drăgulescu a îmbrăcat o rochie argintie, cu un decolteu adânc

Nu putem să nu aducem în prim-plan și ținuta alasa de Larisa Drăgulescu pentru ziua în care a împlinit 37 de ani.

Fosta soție a gimnastului a îmbrăcat o rochie argintie, cu un decolteu adânc, mâneci bufante, accesorizată cu un colier generos, totul fiind completat de un machiaj și o coafură bine alese.

Bineînțeles că, pentru a se asigura că nu va sta locului nici măcar o clipă, la rochia argintie și destul de scurtă, Larisa Drăgulescu a ales să poarte o pereche de ghete negre, cu toc mic, semn că și-a dorit să pună comoditatea pe primul loc și să se distreze de minune cu ocazia împlinirii vârstei de 37 de ani.

 

 

 

ADVERTISEMENT