News

S-a decis! Larisa Drăgulescu pleacă să facă bani în Dubai!

Fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu a luat cea mai importantă decizie din viaţa ei. Larisa s-a hotărât să părăsească România în favoarea Emiratelor Arabe cu speranţa că va reuşi...
22.05.2014 | 08:40
Sa decis Larisa Dragulescu pleaca sa faca bani in Dubai

Fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu a luat cea mai importantă decizie din viaţa ei. Larisa s-a hotărât să părăsească România în favoarea Emiratelor Arabe cu speranţa că va reuşi să le ofere copiilor ei un trai mai bun.

Larisa Drăgulescu a hotărât să-şi ia viaţa de la capăt departe de ţară, în însoritul Dubai. După modelul Ramonei Gabor, blonda s-a decis în urmă cu puţin timp să se stabilească în Emiratele Arabe, acolo unde speră să-şi găsească liniştea atât pe plan plan profesional cât şi pe cel personal. Fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu şi-a lăsat cei doi copii, pe Richard (8 ani) şi pe Beatrice (9 ani) în grija părinţilor, la Reşiţa, şi a plecat în căutarea unui loc de muncă bine plătit.

Deşi de profesie este psiholog, Larisa este convinsă că în orice domeniu ar lucra în Dubai, salariul nu se poate compara cu cel pe care îl câştiga în România profesând în domeniul psihologiei. „A luat deciza de a se stabili în Dubai în vara anului trecut când s-a dus acolo în vacanţă la o prietenă. Momentan locuieşte la ea, până va reuşi să-şi găsească un job stabil şi să-şi permită să plătească chiria unei case. Copii au rămas la Reşiţa cu părinţii ei. Vorbeşte cu ei în fiecare zi şi speră să înţeleagă că face acest sacrifiu pentru viitorul lor”, ne-au povestit surse din anturajul Larisei.

Contactat telefonic de reporterii spynews.ro, Marian Drăgulescu a declarat că este la curent cu deciziile fostei sale soţii, iar acest lucru nu va afecta relaţia pe care o are cu copii săi.„Este decizia Larisei, nu mă pot împotrivi. Eu ţin legătura atât cu ea cât şi cu cei mici, ba chiar am stabilit să petrecem vacanţa de vară împreună la mare”.

SURSA: spynews.ro