Sporturi

Larisa Iordache a dat echipamentul sportiv pe uniforma de Poliție: „Am oprit lumea pe stradă. Am avut emoții”

09.04.2020 | 12:15
Larisa Iordache a dat echipamentul sportiv pe uniforma de Politie Am oprit lumea pe strada Am avut emotii
ADVERTISEMENT

Larisa Iordache a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare echipată complet în uniformă de Poliție.

Larisa Iordache, în uniformă de Poliție

Larisa Iordache, gimnastă medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012, de la Londra, și multiplă campioană Europeană și Mondială, a lăsat în această perioadă echipamentul sportiv pentru uniformă Poliției.

ADVERTISEMENT

Gimnasta a publicat pe contul personal de Instagram în care apare alături de mașina Poliției, echipată în uniformă completă.

Am schimbat costumul de gimnastică în uniformă de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stăm în casă.

ADVERTISEMENT

Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă, sunt puși în pericol. Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru.

Așa că eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră!”, a transmis Larisa Iordache.

ADVERTISEMENT

Gimnasta a recunoscut, la sfârșitul primei zile în noua ipostază, că a fost emoționată în care a oprit primii cetățeni pentru verificarea actelor, dar perioada de acomodare a fost depășită rapid.

M-am prezentat la secția 22, din Militari, de dimineață, de la ora 08:00. Am pus poza pe Instagram pentru ca oamenii să conștientizeze că dacă am ajuns în această situație, ca și noi, sportivii și antrenorii, să mergem pe stradă, noi care ne facem treaba în sală, e foarte serios!

ADVERTISEMENT

Oamenii nu înțeleg că nu trebuie să iasă din case și că atunci când o fac trebuie să se protejeze. Doar dacă este o problemă sau un drum foarte important, să-și cumpere alimente. 

M-am obișnuit repede, am întâlnit persoane OK, nu a fost nimic incomod. Am oprit lumea pe stradă, am oprit și mașini. Nu am dat amendă, doar am verificat dacă au șoferii actele în regulă.

Mă supraveghea colegul meu. Am avut emoții în primele dăți, dar apoi m-am obișnuit. Am făcut un instructaj înainte, unde mi s-a explicat ce avem de făcut, apoi am aplicat pe teren”, a declarat Larisa Iordache, conform Gsp.

Larisa Iordache, prezentă constantă pe rețelele de socializare

Larisa Iordache este unul dintre sportivii români cu cea mai intensă activitate de pe rețelele de socializare.

Gimnasta medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra împărtășește aproape toate activitățile cotidiene cu cei peste 115.000 de urmăritori de pe Instagram.

Larisa Iordache postează constant și pe rețeaua TikTok, devenită foarte populară la începutul acestui an, unde a primit deja peste 15.000 de aprecieri pentru materialele video pe care le postează.

ADVERTISEMENT