Life

Larisa Iordache iubește din nou. Primele declarații făcute de concurenta de la America Express

Larisa Iordache este în culmea fericirii de când în viața sa a apărut un nou bărbat. Concurenta emisiunii America Express a spus ce calități apreciază.
11.08.2022 | 18:25
Larisa Iordache iubeste din nou Primele declaratii facute de concurenta de la America Express
Larisa Iordache, detalii despre noul partener de viață. Ce spune concurenta de la America Express. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebra gimnastă în vârstă de 26 de ani iubește din nou. Sportiva a făcut primele declarații despre partenerul de viață care a cucerit-o. Participanta de la Antena 1 crede că este o persoană foarte norocoasă.

Larisa Iordache, detalii despre noul partener de viață. Ce spune concurenta de la America Express

Larisa Iordache are un nou partener de viață, după ce în trecut s-a iubit cu Victor Simion. Cei doi tineri erau pregătiți să ajungă la altar, dar drumurile lor s-au separat. Acum concurenta de la America Express iubește un alt bărbat.

ADVERTISEMENT

„Am avut norocul să întâlnesc un om foarte ok, care să mă înțeleagă și care să mă susțină pentru că în principiu asta caut. Înțelegerea într-o relație contează foarte mult, iar eu am avut norocul ăsta. 

Din prima mi-am exprimat dorința de a fi fidelitate, comunicare și înțelegere. Cred că ăsta este cumva succesul unei relații. Sunt iubitoare, sunt și agitată, sunt și aprigă, îl și sec câteodată, că, na, așa suntem noi femeile.

ADVERTISEMENT

Dar întotdeauna încerc să nu depășesc limita pentru că este foarte important să fiu în banca mea, indiferent de situație. Încercăm să păstrăm totul pentru noi. Nu ascund absolut nimic, însă mie îmi este drag.

Iubesc, sunt iubită și atunci cred că este necesar să știu doar eu asta și omul cu care sunt. O viață privată este mult mai sănătoasă”, a declarat Larisa Iordache după încheierea filmărilor de la America Express pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Larisa Iordache, pregătită să devină mamă

Larisa Iordache își dorește enorm o familie, dar nu se grăbește să facă acest pas prea curând. Vedeta lasă lucrurile să vină de la sine și spune că se vede fiind mama a doi copii. Sportiva visează să nască o fată și un băiat.

Asumată și cu planurile făcute bine dinainte, gimnasta, care acum este antrenoare, susține că atunci când va fi momentul potrivit nu va ezita să aducă pe lume un copil.

ADVERTISEMENT
Tags: