Sport

Larisa Iordache, reacție emoționantă după retragerea din finala de la bârnă: “Drumul nu se oprește aici!”

Larisa Iordache a avut o reacție emoționantă după ce a fost nevoită să se retragă din finala de la bârnă. Sportiva spune că nu va renunța la gimnastică și va reveni mai puternică.
03.08.2021 | 11:37
Larisa Iordache reactie emotionanta dupa retragerea din finala de la barna Drumul nu se opreste aici
ADVERTISEMENT

Gimnasta Larisa Iordache nu a putut să concureze în finala de la bârnă din cauza accidentării la gleznă, care s-a agravat în calificări. Deși a tras cu dinții să poată concura, durerile erau prea mari pentru sportivă.

Larisa Iordache, reacție emoționantă după retragerea din finala de la bârnă

Cu două ore înainte de concurs, Larisa Iordache a anunțat că nu va concura în finala de la bârnă și a izbucnit în lacrimi, fiind consolată de antrenorii ei. Sportiva a postat un mesaj emoționant pe Facebook în care a anunțat că va continua gimnastica:

ADVERTISEMENT

“Nu vom înțelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniștit spre ce vrei tu să faci.

Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit … durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om.

ADVERTISEMENT

“Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine și pentru ființa care m-a împins pe drumul acesta, care, din păcate, nu mai este lângă mine”

Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine și pentru ființa care m-a împins pe drumul acesta, care, din păcate, nu mai este lângă mine și nu mai pot obține un cuvânt de încurajare de la ea… însă știu că am iubirea necondiționată a familiei mele. Vă iubesc!

Este greu, greu … pentru că de data asta chiar am crezut că o să fie bine totul. Însă drumul nu se oprește aici cu această șansă nefructificată.

ADVERTISEMENT

“Antrenorilor mei vreau să le spun că îi iubesc”

Momentan pun puțină pauză și o iau de la capăt când o să fiu pregătită să reiau totul din punct de vedere psihic cât și fizic.

Antrenorilor mei vreau să le spun că îi iubesc pentru că indiferent de situație ei au crezut în mine și în tot ceea ce am făcut.

ADVERTISEMENT

Larisa Iordache speră la o medalie la Paris!

Și pentru că au pornit cu mine pe drumul ăsta. Chiar când nu aveam pe nimeni lângă noi.

Și vă apreciez pe voi, pe cei ce au sperat și m-au încurajat”, a scris Larisa Iordache.

Larisa Iordache are în palmares un bronz olimpic, obținut alături de echipa României la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012. Sportiva speră să își îndeplinească visul la Paris, peste trei ani.

ADVERTISEMENT