Life

Larisa și Adrian de la Puterea Dragostei s-au căsătorit: ”L-am luat pe numele meu, nu a acceptat prea ușor”

Larisa și Adrian, doi foști concurenți de la Puterea Dragostei, au decis, după patru ani de relație, să se căsătorească în mare secret.
12.10.2022 | 14:03
Larisa si Adrian de la Puterea Dragostei sau casatorit Lam luat pe numele meu nu a acceptat prea usor
Larisa și Adrian de la Puterea Dragostei s-au căsătorit după negocieri serioase în privința numelui de după cununie / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Larisa Bulgari și Adrian Iancu sunt doi dintre concurenții primului sezon de la Puterea Dragostei care au impresionat cu povestea lor de dragoste. La patru ani după ce s-au cunoscut, cei doi au decis să își unească destinele și să se căsătorească civil. Până să ajungă însă la Starea civilă, peripețiile au fost pe măsură.

Larisa și Adrian de la Puterea Dragostei s-au căsătorit după negocieri serioase

Larisa și Adrian, cei doi concurenți care s-au îndrăgostit unul de celălalt după ce au participat la show-ul Puterea Dragostei de la Kanal D, s-au căsătorit după negocieri intense în această privință. Iar una dintre condiții a fost numele de după căsătorie.

ADVERTISEMENT

”Adrian a luat numele meu. Eu urăsc chestiile astea convenționale, sunt mai dusă cu sorcova, nu îmi lac lucrurile care țin prea mult de tradiționalism și de lucrurile care trebuie neapărat făcute. Și nu mi-am dorit niciodată să îmi schimb numele, eu nici la prima căsătorie nu mi-am schimbat numele.

L-am luat pe numele meu, nu a acceptat prea ușor, au fost probleme (râde, n. red.). Acum îl cheamă Adrian Bulgari. Dar o să îl strige, probabil, lumea, și de acum încolo, Iancu”, spune, în exclusivitate pentru FANATIK, Larisa Bulgari.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ne precizează fosta concurentă de la Puterea Dragostei, dacă și-ar fi schimbat numele ar fi avut o mulțime de complicații birocratice.

”Trebuia să schimb foarte multe acte, de la apartament, permis, tot. El avea mai puține, doar buletinul și permisul. Așa că el s-a ales cu buletinul capsat. Plus numele meu e mai interesant, decât Iancu, sunt prea mulți și așa”, ne mai precizează Larisa.

ADVERTISEMENT

Larisa, cerută de soție de Adrian într-o poziție… incomodă

După patru ani de relație, cererea de căsătorie pe care Adrian i-a adresat-o Larisei nu a fost tocmai romantică. Ba chiar, recunoaște fosta concurentă de la Puterea Dragostei, este subiect de amuzament total.

M-a cerut când eram la toaletă. (râde în hohote, n. red.) Deci, lucrurile au fost așa: a venit inelul și se tot punea în genunchi în fața mea să îmi ceară mâna. Dar vedeam că are mari emoții, i-am zis să facă gestul când se simțea, cu adevărat, pregătit.

ADVERTISEMENT

I-am explicat că oricum stăm împreună, că schimbarea nu ar fi majoră. După aceea, mă gândeam eu, poate pune la cale o surpriză. Eu m-am dus la toaletă și, când colo, bate la ușă și se pune în genunchi. Eram…”, spune, pentru FANATIK, Larisa.

După cererea în căsătorie, acceptată evident chiar dacă s-a petrecut într-un loc în care și ”regele merge singur”, s-au apucat să organizeze cununia civilă. Doar că cei doi au făcut o cununie civilă atipică.

Larisa, după căsătoria cu Adrian: ”Nu mergem nici în luna de miere”

Larisa și Adrian Bulgari au dorit ca ceremonia cununiei civile să fie una în care să aibă alături doar pe cei mai buni prieteni ai lor, viitorii nași ai lor, manelistul Ali Sultanul și soția lui.

”Ne-am dorit întotdeauna să facem ceva  foarte intim. Nunta e altceva, dar cununia civilă a fost una simplă. Nu aveam chef de organizat petrecere, de căutat ornamente, toate lucrurile astea. Rochia de mireasă o să o îmbrac, dar peste ani și ani.. (râde, n. red.)

Ne-am dorit să mergem și fără martori la cununie, dar nu se poate. Am fost cu prietenii noștri, Ali Sultanul și cu soția lui, ei vor fi și nașii noștri. Apoi ne-am dus la un restaurant, am mâncat și atât. Ne-am dus, după, fiecare la casa lui”, spune Larisa.

După ce s-au prezentat în fața ofițerului de stare civilă, Larisa, Adrian și cei doi martori ai lor nu au pus la cale vreun chef. S-au mulțumit să meargă la restaurant, iar planurile de viitor nu includ nici măcar o lună de miere.

”După cununia civilă nu am făcut nimic. Nu mergem nici în luna de miere. Dar eu oricum nu cred în actele astea, mai ales că am trecut printr-un divorț. Eu cred că dacă vrei să fii cu o persoană, ești cu ea, dacă nu, nu! Nu te ține nimic legat, fie că e copil, fie că e act. Dar el își dorea super tare, că trăiam în păcat… O să facem și la Biserică, când va fi nunta. Nunta vrem să o facem pe o plajă, eu îmi doresc asta foarte mult și el a acceptat”, a mai spus, pentru FANATIK, Larisa Bulgari.

Larisa Bulgari lucrează la o carte despre videochat

După ani în care a lucrat ca model de videochat, Larisa Bulgari a decis să își povestească experiența într-o carte. O carte, care spune ea, va avea ca scop să le și ajute pe tinerele care vor să lucreze în domeniu.

”Este un proiect mai mult de suflet și de schimbări de opinie vizavi de industria chat-ului . Nimic nu poate fi doar alb sau negru, întotdeauna vor exista și pete de culori, așa că această carte va reprezenta pentru oamenii ce o vor citi.

Mulți care au preconcepții legate de aceste fete, de modele, vor vedea că lucrurile la bază sunt extrem de simple. Înțelegerea nevoilor omului este principala cerință în acest domeniu și de aceea aceste fete sunt mai mult decât modele, ele pot fi chiar psiholog, mentor pentru cei care le urmăresc”, spune, pentru FANATIK, Larisa Bulgari.

De altfel, cartea la care lucrează a făcut-o pe Larisa să ia o decizie strică cu privire la mărirea familiei, dezvăluind că momentul apariției unui copil este amânat pe termen nedeterminat.

”Nu îmi doresc însă copil. Deocamdată nu vrem copil, stăm cu bunica mea, ea are probleme grave de sănătate, noi o îngrijim. În plus, suntem foarte axați pe carieră acum. Vrem să ne punem la punct întâi, iar când ai un copil trebuie să îi acorzi lui multă atenție, iar noi acum nu avem timp.

Sunt prinsă cu cartea pe care o scriu și am discuții zilnice cu site-ul respectiv (un portal de videochat, n. red.) pentru că vreau sponsorizare de la ei. Adrian face și el cursuri de cinematografie, asta își dorește. Pentru el ar fi bine să se ducă în America să învețe, să facă acolo cursuri”, ne-a mai spus Larisa de la Puterea Dragostei după căsătoria cu Adrian.

ADVERTISEMENT