Life

Larisa Drăgulescu petrece de ziua ei cu Marian Drăgulescu, la 14 ani de la divorț: “Este invitatul numărul 1”

Larisa Drăgulescu își va sărbători ziua de naștere alături de Marian Drăgulescu, de care a divorțat în urmă cu 14 ani. Din ce motive o să lipsească de la eveniment actualul soț?
16.11.2021 | 19:20
Larisa Dragulescu petrece de ziua ei cu Marian Dragulescu la 14 ani de la divort Este invitatul numarul 1
Larisa și Marian Drăgulescu vor sărbători împreună, la 14 ani de la divorț. Sursa: Google
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu, Larisa,  urmează să își sărbătorească ziua de naștere. La petrecere va fi prezent și gimnastul, după ce aceștia au divorțat cu scandal în urmă cu 14 ani.  De la eveniment va lipsi chiar bărbatul care i-a devenit soț Larisei Drăgulescu anul acesta.

Larisa Drăgulescu petrece de ziua ei împreună cu fostul soț

Invitată, luni, în emisiunea ”La Măruță” de la Pro TV, Larisa Drăgulescu a declarat că urmează să împlinească 37 de ani, iar la petrecerea de ziua ei au fost invitați și Marian Drăgulescu, împreună cu actuala lui iubită. Larisa și Marian Drăgulescu s-au separat în urmă cu 14 ani și, după divorț, și-au adus unul altuia acuzații grave. Cei doi au depășit momentele dificile, iar acum petrec împreună evenimentele importante.

ADVERTISEMENT

”Da, sigur că da, este invitatul meu numărul 1 ( n.r Marian Drăgulescu). Nimeni nu se desparte de bine, era normal să ne certăm, că altfel nu ne despărțeam. Noi am mai petrecut zilele de naștere împreună în anii ăștia și sărbătorile. ”, a declarat Larisa.

Actualul soț nu va fi prezent la eveniment

Larisa Drăgulescu s-a recăsătorit în aprilie cu bărbatul cu care avea o relație de patru ani. Noul soț se numește tot Marian, este mai mic decât ea cu 6 ani, iar Larisa l-a convins să-i preia el numele de familie.

ADVERTISEMENT
Larisa Drăgulescu și actualul soț în ziua căsătoriei.
Larisa Drăgulescu și actualul soț în ziua căsătoriei.
Sursa: Viva!

”Trebuie să exersăm să își schimbe semnătura, pentru că am devenit cu toții Drăgulescu Family. I-am dat numele meu de familie. A renunțat la numele lui de familie în favoarea mea, pentru a fi la fel cu mine și cu copiii mei.”,  a declarat Larisa pentru PlaySport după cununia civilă.

Întrebată despre planurile de ziua ei, Larisa Drăgulescu a mărturisit că urmează să aibă o petrecere restrânsă, de la care va lipsi chiar actualul soț, care nu poate ajunge, deoarece lucrează în străinătate. Cu toate acestea, ei vor fi împreună de sărbători, când Larisa Drăgulescu și copiii vor merge în Germania.

ADVERTISEMENT

”O să facem așa un mini-party, dar mai mult în familie, împreună și cu fostul meu soț, cu actuala lui parteneră, cu finii pe care i-am cununat împreună cu Marian, fără soțul meu. El este plecat în Germania, va fi și el online.”, a spus Larisa în emisiune.

Larisa Drăgulescu își câștigă banii din vânzarea de poze și filmulețe pe un site destinat adulților

Nu este prima dată când Larisa vorbește despre faptul că activează pe o platformă cu conținut pentru adulți. Face asta din luna ianuarie și spune că activitatea pe site-ul dedicat adulților o face fericită. Înainte de asta, ea a lucrat în cluburi de noapte în Germania și odată cu venirea pandemiei s-a hotărât să activeze în online.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește părerea copiilor săi, Larisa a declarat că nu i-a fost greu deloc să vorbească cu ei și să le explice cu ce se ocupă. Ea spune că are o relație foarte bună cu cei doi și că o susțin în toate deciziile.

Copiii mei mă susțin, sunt mari, îți dai seama. Sunt în clasa a zecea, văd și ei în online tot ce se întâmplă. Noi vorbim absolut orice, ne înțelegem bine. Din moment ce eu i-am crescut, i-am educat în felul meu, eu zic că sunt bine educați.”, a spus Larisa Drăgulescu.

De altfel, ea mai spus că nici soțul ei nu are nimic împotrivă și că nici nu ar putea vreodată, întrucât s-au întâlnit chiar într-un club de noapte.

”El m-a cunoscut în club, de ce ar putea să fie gelos? Știe unde m-a găsit, știe cum sunt. Noi suntem împreună, ne înțelegem bine, nu are importanță.”, a încheiat Larisa.

 

ADVERTISEMENT