Life

Larisa Udilă a ajuns pe mâinile esteticianului la 7 luni după ce a devenit mămică. Ce ”operațiune” a început fosta concurentă de la Bravo, ai stil

Larisa Udilă începe să revină la formele de dinainte să nască, iar asta datorită atenției deosebite pe care o acordă tratamentelor corporale. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil vizitează tot mai des esteticianul.
17.03.2022 | 11:48
Larisa Udila a ajuns pe mainile esteticianului la 7 luni dupa ce a devenit mamica Ce operatiune a inceput fosta concurenta de la Bravo ai stil
Larisa Udilă, influenceriță și fostă concurentă la Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Larisa Udilă a devenit mama unui băiețel la jumătate lunii august, anul trecut, iar principala problemă cu care s-a confruntat după ce a născut a fost eliminarea kilogramelor în plus acumulate pe timpul sarcinii. Chiar dacă în primele sale apariții televizate a declarat că nu o deranjează foarte tare faptul că a pus câteva kilograme pe ea, principala ei preocupare fiind bebelușul, Larisa și-a promis că va slăbi, înarmându-se cu multă răbdare.

Larisa Udilă, într-o formă de zile mari la 7 luni după ce a născut

După 7 luni, vedeta arată ca și cum nu ar fi născut niciodată. Unul dintre trucurile la care a apelat pentru a-și recupera abdomenul plat constă într-un tratament minim invaziv, care implică aparate speciale ce topesc grăsimea din anumite zone ale corpului.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil le-a prezentat urmăritorilor ei de pe Instagram cum arată o astfel de ședință de topire a grăsimii corporale. Bruneta a spus că nu e suficient doar începerea unui astfel de tratament, ci e importantă consecvența.

Obosită sau fresh, Larisa își face mereu timp pentru ea. S-a ambiționat foarte tare mai ales de când a văzut că practicile la care a apelat au dat rezultate imediat.

ADVERTISEMENT
Larisa Udilă urmează un tratament pentru topirea grăsimii abdominale. Foto: Instastory

Ex-concurenta de la Bravo, ai stil: „Dormită, nedormită, sunt prezentă la datorie”

„Se vede pe fața mea că astăzi sunt nedormită, chiar și machiată. Efectiv, arăt super-obosită. Pe lângă mămică, sunt și femeie. Așa că dormită, nedormită, eu sunt prezentă la datorie. Sunt la tratamentul meu pentru slăbit, eliminat celulita. Tot ceea ce înseamnă piele perfectă și corp super-sculptat. Sunt aici la salon”, a spus Larisa Udilă pe Instastory în drum spre prietena ei de la salonul de estetică.

„În orice tratament trebuie să fii consecvent. Și faptul că sunt obosită nu mă face să nu vin la tratamentele corporale pe care le fac. Dacă te oprești și nu te ții de un tratament, nu ai cum să ai rezultate”, a adăugat vedeta în timp ce își filma abdomenul, arătând cât de bine lucrează respectivul aparat de topire a grăsimii.

ADVERTISEMENT