Life

Larisa Udilă a dat din casă. Cum se înțelege, de fapt, cu soacra

Larisa Udilă a vorbit despre relația pe care o are cu mama soțului său. Cum este fosta concurentă de la Bravo, ai stil! ca noră?
05.02.2023 | 16:13
Larisa Udila a dat din casa Cum se intelege de fapt cu soacra
Larisa Udilă a spus cum se înțelege cu soacra. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Larisa Udilă a făcut dezvăluiri din viața de familie. Cum se înțelege fosta concurentă de la Bravo, ai stil! cu mama soțului său.

Larisa Udilă, dezvăluiri despre relația cu soacra

După ce a participat la Bravo, ai stil!, Larisa Udilă a strâns o comunitate impresionantă de oameni pe Instagram, astfel că tânăra nu-i neglijează pe cei care o îndrăgesc.

ADVERTISEMENT

Deși este mama unui copil de aproximativ doi ani, născut în 2021, Larisa Udilă își face timp și pentru a le răspunde curiozităților fanilor.

Vedeta și soțul său sunt împreună de mulți ani, timp în care au trecut și prin momente dificile, Larisa Udilă povestind cum l-a prins că vorbește cu alte femei, dar oamenii încă mai au întrebări în ceea ce îi privește.

ADVERTISEMENT

Astfel, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, Larisa Udilă a fost întrebată în ce relații se află cu soacra sa, adică mama lui Alexandru Ogică.

Cum se înțelege Larisa Udilă cu mama soțului său

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! nu a ezitat să răspundă și a spus că, din punctul său de vedere, lucrurile stau foarte bine între ele, dar că cea în măsură să răspundă este chiar soacra sa.

ADVERTISEMENT

„Foarte bine. Ea vă spună cum sunt ca noră”, a spus Larisa Udilă, conform SpyNews.ro. 

La fel de bine se înțelege și cu soțul său, căci în urmă cu ceva timp, Larisa Udilă mărturisea că Alexandru Ogică o susține necondiționat, în orice demers pe care îl face, inclusiv când vine vorba despre pierderea kilogramelor în plus.

„Mai este cineva care m-a susținut atât de tare încât a mâncat tot ce am mâncat eu în această perioadă, ca să nu îmi facă poftă, și a slăbit mai mult decât mine.

ADVERTISEMENT

Încă suntem la jumătatea drumului, mai avem încă o lună de plan alimentar. Nu aveți idee cât de mândră sunt de el. Este chiar mai strict decât mine când vine vorba de regim, m-a ajutat enorm.

Mi-a promis soțul meu că dacă la final va arăta așa cum visează de câțiva ani, îmi dă voie să vă postez pozele înainte și după la bustul gol. Mie îmi e tare frică la câtă ambiție are”, a povestit vedeta.

ADVERTISEMENT