Life

Larisa Udilă a născut un băiat perfect sănătos. Concurenta de la Bravo, ai stil a făcut cezariană

Larisa Udilă, fosta concurentă a show-ului „Bravo, ai stil”, a devenit mamă. Tânăra a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.
12.08.2021 | 10:43
Larisa Udila a nascut un baiat perfect sanatos Concurenta de la Bravo ai stil a facut cezariana
Larisa Udilă a născut un băiat perfect sănătos. Concurenta de la Bravo, ai stil a făcut cezariană. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta participantă de la Kanal D a simțit primele contracții miercuri, 11 august, când a mers de urgență la spital. Bruneta s-a internat imediat, ținându-și în acest timp fanii la curent.

Larisa Udilă și-a dorit să nască natural, însă din păcate, nu a reușit, deși a stat câteva ore bune în travaliu. În cele din urmă medicul a decis ca tânăra să intre în operație.

ADVERTISEMENT

Vedeta a adus pe lume primul ei copil, un băiat ce va purta numele Milan. Cu această ocazie fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a făcut și primele declarații.

Larisa Udilă, primele declarații după ce a născut. Concurenta de la Bravo, ai stil a oferit mai multe detalii

„Se pare că nu vrea să se dilate colul, dar totuși contracțiile ajung la 90. Nu vreți să știți prin ce am trecut. 

ADVERTISEMENT

A venit Milan. Din păcate, nu am reușit natural. Vă povestesc totul când mă liniștesc”, a scris Larisa Udilă pe InstaStory.

Fosta concurentă de la Kanal D pare epuizată și extenuată după orele grele care au trecut până când și-a ținut în brațe copilul. Influencerița este obosită, dar se recuperează destul de bine.

ADVERTISEMENT

Larisa Udilă nu a uitat nici de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare și a postat primele imagini cu băiețelul său și al lui Alex Ogică.

Tânăra a primit foarte multe mesaje din partea celor dragi, care s-au bucurat enorm că a devenit mamă pentru prima oară.

ADVERTISEMENT
Băiețelul Larisei Udilă
Larisa Udilă a devenit mamă de băiat. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Larisa Udilă, nuntă în timpul sarcinii. Are o relație de 8 ani

Fosta candidată a show-ului „Bravo, ai stil!” s-a căsătorit însărcinată în 33 de săptămâni. Frumoasa brunetă și-a organizat până la cel mai mic detaliu petrecerea de cununie, ce a avut loc într-un cadru de vis, în natură.

Așa cum era de așteptat tânăra a preferat o rochie albă, simplă, dar care în partea de jos a fost îmbrăcată în sclipici. Ținuta i-a scos în evidență burtica de gravidă.

Larisa Udilă are 24 de ani și este cunoscută pentru participarea pe care a avut-o în emisiunea de la Kanal D moderată de Ilinca Vandici.

ADVERTISEMENT