Life

Larisa Udilă de la Bravo, ai stil s-a căsătorit însărcinată fiind. Imagini emoționante

Larisa Udilă, fostă concurentă la Bravo, ai stil sezonul 1 s-a măritat! Fotomodelul a îmbrăcat rochia de mireasă însărcinată fiind și a arătat splendid.
24.06.2021 | 11:38
Larisa Udila de la Bravo ai stil sa casatorit insarcinata fiind Imagini emotionante
Larisa Udilă de la Bravo, ai stil a devenit doamna Ogică. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Larisa Udilă de la Bravo, ai stil a făcut pasul cel mare! Fosta concurentă a îmbrăcat, în sfârșit, rochia de mireasă! Vedeta și logodnicul ei au ales un cadru idilic pentru cel mai frumos moment al vieții lor de până acum.

Larisa Udilă și partenerul ei s-au fotografiat în fața unei porți făcute din trandafiri, flori care simbolizează dragostea, pe fundalul unui lac.

ADVERTISEMENT

Manechinul a ales acest cadru natural deoarece visa de când era mică să aibă o nuntă cât mai aproape de verdeață, în natură.

Larisa Udilă de la Bravo, ai stil a devenit mireasă

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil, însărcinată în 33 de săptămâni, a organizat până la ultimul detaliu tot ce a ținut de nunta ei.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a dorit ca lucrurile să fie așa cum le-a plănuit, iar pentru asta a muncit foarte mult în ultimele săptămâni.

Mesele au fost decorate cu flori, iar petrecerea a fost una de pomină. La nunta fotomodelului au cântat nume destul de mari ale industriei muzicale precum Karme sau trupa Gipsy Casual.

ADVERTISEMENT

Rochia pe care Larisa a ales-o a fost una simplă, cu sclipici în partea de jos, una care i-a pus în valoare burtica de mămică. Cu privire la coafură și machiaj, fashionista a preferat să poarte părul lejer, iar machiajul a fost unul natural.

Larisa Udilă este partenera lui Alexandru Ogică de aproximativ 3 ani. Cei doi sunt în așteptarea primului lor copil. Influencerița va aduce pe lume în curând un băiat, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru ea.

ADVERTISEMENT
larisa udilă bravo ai stil
Larisa Udilă, alături de soțul ei, Alex Ogică. Foto: Instagram

Bruneta a suferit la începutul sarcinii

Bruneta a trecut și prin niște spaime destul de mari la scurt timp după ce a aflat că este însărcinată. La unele dintre analize a ieșit că micuțul are șanse foarte mari să vină pe lume cu Sindromul Down.

Vedeta a simțit că îi cade cerul pe ea, dar după ce a repetat investigațiile medicale s-a mai liniștit. Momentele respective au fost cele mai dure din viața ei. Larisa s-a confruntat cu o depresie severă și plângea încontinuu. În cele din urmă, bebelușul se dezvoltă așa cum trebuie și cu siguranță abia așteaptă să își cunoască părinții.

Larisa a participat în primul sezon al concursului de modă de la Kanal D, Bravo, ai stil. A fost concurentă alături de Silvia Popescu, reporterița Andreea Străvoiu și prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu.

 

 

ADVERTISEMENT