Life

Larisa Udilă de la Bravo, ai stil sezonul 1, detalii noi despre bebelușul din burtică și nuntă

Larisa Udilă de la Bravo, ai stil sezonul 1 mai are puțin și naște. Frumoasa viitoare mămică a vorbit despre copilașul ei, dar și despre nuntă.
25.05.2021 | 13:54
Larisa Udila de la Bravo ai stil sezonul 1 detalii noi despre bebelusul din burtica si nunta
Larisa Udilă de la Bravo, ai stil, însărcinată în luna a 6-a. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Larisa Udilă are emoții mari. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil se pregătește să devină mămică, fiind însărcinată în 6 luni.

Fotomodelul a răspuns câtorva întrebări puse de fanii ei pe Instagram și a dat câteva detalii în premieră despre bebelușul din burtică.

ADVERTISEMENT

De asemenea, focoasa brunetă a spus cât de mult s-a schimbat de când a rămas însărcinată. Perioada nu este una tocmai ușoară pentru ea, dar gândul că în trei luni își va strânge copilul în brațe îi dă puterea de a merge mai departe.

Larisa Udilă de la Bravo, ai stil va naște peste trei luni

Larisa a mărturisit că este foarte supărăcioasă și plânge din aproape orice. Se calmează de fiecare dată când se gândește că nu mai e mult până când bebelușul va veni pe lume.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a vorbit despre minunea pe care o poartă în pântece: „La ultimul control avea un kilogram și puțin. Acum probabil că are cam un kilogram și jumătate”.

Cineva a întrebat-o dacă s-a gândit și la nuntă după ce va naște, iar vedeta a spus că va face cu siguranță una, dar nu știe data exactă.

ADVERTISEMENT

Având în vedere contextul pandemic, Larisa spune că are speranța ca acest lucru să fie posibil la anul: „Mi-aș dori mult să reușim în 2022”.

larisa udilă
Larisa Udilă, alături de bărbatul cu care va avea primul ei copil. Foto: Instagram

Primele luni de sarcină au fost un coșmar

Revenind la sarcina vedetei, primele luni au fost destul de complicate pentru manechin. În urma unui control, aceasta a aflat că bebelușul ar putea să se nască cu sindromul Down.

ADVERTISEMENT

Acea veste a doborât-o și a căzut în depresie. Nu i-a venit să creadă această posibilitate și a repetat examinările medicale, apelând la un test din America.

După ce a aflat că pruncul este bine, iar acest risc nu există, și-a revenit. Până la acel moment, bruneta s-a gândit la tot ce poate fi mai rău. Șase zile a plâns încontinuu și nu a vrut să stea de vorbă cu nimeni.

„Au fost 6 zile de coșmar până când am primit rezultatele. Am apelat la un test din America și am aflat că este totul perfect. Am tras pe dreapta când am aflat și am început amândoi să plângem”, a povestit cu cu vocea gâtuită de emoții calvarul prin care a trecut, la Kanal D.

Pe lângă aceste probleme, în luna aprilie Larisa a fost lovită de un alt necaz. Tânăra a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, însă a trecut cu bine peste.

ADVERTISEMENT