Life

Larisa Udilă, lovită de o depresie postnatală severă: „Plângeam fără oprire”. Cum a reușit să-și revină

Larisa Udilă a născut în urmă cu câteva luni un băiețel perfect sănătos, însă la scurtă vreme după ce a devenit mamă, fotomodelul a trecut prin momente crâncene.
14.12.2021 | 16:13
Larisa Udila lovita de o depresie postnatala severa Plangeam fara oprire Cum a reusit sasi revina
Larisa Udilă, fostă concurentă la Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Larisa Udilă a dezvăluit că a avut depresie postnatală, de care a scăpat abia după două luni complet. Fosta concurentă din primul sezon de la Bravo, ai stil a avut zile în care plângea ore în șir și nu înțelegea de ce.

Vedeta a mărturisit că starea ei de tristețe nu a venit de la faptul că nu îi plăcea cât de mult s-a schimbat fizic după naștere. Bruneta luase în greutate 30 de kilograme pe perioada sarcinii, dar a reușit să dea deja jos 25.

ADVERTISEMENT

Larisa și-a deschis sufletul la Teo Show. Frumoasa manechină a spus că a putut depășit depresia severă prin care a trecut cu ajutorul familiei sale.

Larisa Udilă a trecut prin depresie postnatală: „Seara începeam să plâng”

Mama și soțul ei i-au fost aproape în cele două luni de episoade depresive , ajutând-o la creșterea lui Milan. Larisa a spus că a avut clipe în care nici nu se putea apropia de fiul ei, întrucât o bușea plânsul.

ADVERTISEMENT

De asemenea, după ce s-a consultat cu mai multe persoane, a preferat să lase copilul cu mama ei pentru că a aflat că îi transmitea micuțului starea.

„E periculoasă rău despresia asta postnatală. Nimeni nu se întreabă de unde vine depresia asta. 

ADVERTISEMENT

Dacă nu ai susținere de la cei din jur… Mama m-a ajutat foarte mult cu bebelușul. Eu nu știam pe ce planetă mă aflu. Am zis să las totul să vină natural. Au fost momente în care credeam că e sfârșitul pământului.

A ținut cam o lună și jumătate dacă nu chiar două. În primele două săptămâni, seara, începeam să plâng. Plângeam câteva ore, dar fără oprire. Mă suna soacră-mea, mă suna mama. Aveam pur și simplu criza asta de plâns.

ADVERTISEMENT

În orele astea nu stăteam foarte mult lângă copil. Nu puteam să încarc copilul cu energia mea. Cum eram eu agitată, cum era copilul agitat”, a declarat Larisa Udilă la Kanal D.

Cât despre revenirea la formele de dinaintea sarcinii, Larisa spune că slăbește încet și sigur. Ex-concurenta de la Bravo, ai stil a spus că ea este obișnuită să fie ori prea slabă, ori să aibă câteva kilograme în plus.

„Eu sunt extremistă. Ori am avut 45 de kilograme, ori am avut 90. Sunt alt om, de fapt”, a spus Larisa.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: