Life

Larisa Udilă, detalii despre gelozia față de soțul ei: ”Vin tot felul de femei, ușor, bete și vor să își bage coada”

Larisa Udilă a oferit detalii din căsnicia sa cu Alexandru Ogică. Influencerița a spus ce fapte o fac geloasă la soțul ei.
28.10.2022 | 00:19
Larisa Udila detalii despre gelozia fata de sotul ei Vin tot felul de femei usor bete si vor sa isi bage coada
Ce fapte o fac geloasă pe Larisa Udilă la soțul ei. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Larisa Udilă a vorbit de curând despre mariajul său. Creatoarea de conținut a mărturisit cât este de geloasă pe soțul său, Alexandru Ogică.

Larisa Udilă, detalii din mariaj. Cât este de geloasă pe soțul său

Larisa Udilă a recunoscut că nu-și poate lăsa partenerul să meargă singur în club, deoarece se teme că multe femei ar roi în jurul lui, inclusiv cele aflate sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT

”Are voie să iasă fără mine, dar nu noaptea. Eu nu sunt de acord să iasă în club fără mine. În ziua de astăzi mi se pare că femeile se duc mai mult către bărbați decât bărbații către femei.

Mie mi-ar fi frică să îl las pe soțul meu, pentru că vin tot felul de femei, ușor, bete și vor să își bage ele coada”, a spus Larisa Udilă în cadrul emisiunii online ”Detectorul de minciuni”.

ADVERTISEMENT

De altfel, nici Alexandru Ogică nu ar fi mai stăpânit de sentimentul de gelozie. Acesta și-a spionat la un momendat partenera.

”La începutul relației stătea pe burtă într-un tufiș, eram acasă la prietena mea și nu mă credea și se uita la noi în bucătărie cum găteam.

ADVERTISEMENT

 Este extraordinar de gelos, crede-mă”, a mai detaliat influencerița.

Larisa Udilă și-a prins soțul vorbind cu alte femei

Frumoasa brunetă nu s-a sfiit să spună și că a găsit mesaje către alte femei în telefonul lui Alexandru Ogică. Acesta și-a făcut un cont fals pentru a-și înșela soția.

De cum a aflat de fapta bărbatului, Larisa a vrut să-l părăsească, dar acesta a convins-o să nu procedeze astfel, deoarece totul a fost  ”o copilărie.”

ADVERTISEMENT

”Atunci am trecut cumva peste, pentru că mi s-a părut o copilărie, i-am dat ultima șansă”, a mai declarat influencerița.

Larisa Udilă și Alexandru Ogică, mariaj de un an

Larisa Udilă și Alexandru Ogică s-au căsătorit anul trecut. Ei sunt și părinții unui băiețel pe nume Milan, adus pe lume tot în 2021.

Larisa Udilă este una dintre cele mai cunoscute cretoare de conținut din mediul online. Notorietatea a dobândit-o, însă, prin participarea la competiția de modă, ”Bravo, ai stil!”.

La un moment dat, frumoasa brunetă a avut și o rubrică în cadrul emisiunii Teo Show. Partenerul său este la bază fotbalist, după ce a jucat la echipele Concordia Chiajna și Popești Leordeni.

Întrebată de fani, pe Instagram, cum și-a cunoscut partenerul, Larisa Udilă a dezvăluit că în perioada școlii, mai exact, încă din clasele primare.

”În clasele 1-4. S-a mutat în București, fix în clasă cu mine”, a mărturisit Larisa Udilă urmăritorilor săi.

ADVERTISEMENT
Tags: