Life

Larisa Udilă, gata să devină mamă. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a ajuns la spital

Larisa Udilă, fosta concurentă a emisiunii „Bravo, ai sti!”, de la Kanal D, mai are foarte puțin și devină mamă pentru prima oară.
11.08.2021 | 11:48
Larisa Udila gata sa devina mama Fosta concurenta de la Bravo ai stil a ajuns la spital
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a început să simtă contracții încă de la primele ore ale dimineții, moment în care s-a panicat și a mers de urgență la spital.

Medicul care o ține sub observație a luat decizia de a o interna, asta pentru că Larisa Udilă este deja însărcinată în 40 de săptămâni, așadar a ajuns la termen.

ADVERTISEMENT

Larisa Udilă, pe ultima sută de metri. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil naște în următoarele ore

„Vă țin curent imediat ce mă internez. Cred că vine bebe”, a scris Larisa Udilă, pe Instagram, în urmă cu numai câteva ore.

Influencerița va aduce pe lume primul ei copil, mărturisind că partenerul ei de viață nu va fi prezent în sala de nașteri din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte emoționată. M-am speriat tare de dimineață și am venit de urgență la spital. Medicul mi-a spus că mă internează. Nu pot să îmi opresc lacrimile. 

Astăzi este o zi foarte importantă pentru noi și sunt atât de emoționată și de entuziasmată și de panicată încât nu aș putea să vă explic.

ADVERTISEMENT

Sunt bine și am contracții, dar nu sunt chiar atât de dese și puternice, aștept să ajung în punctul în care îl voi naște pe bebe. Am niște contracții destul de micuțe, la intervale destul de măricele. 

O să vă spun după ce nasc cum a decurs totul și de ce am ajuns la spital. Vreau să știți că sunt bine. Aștept să ajung în punctul acela în care îl voi naște pe bebe”, a completat fosta concurentă de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Larisa Udilă, mamă de băiat. S-a căsătorit recent

Larisa Udilă și partenerul ei de viață, Alexandru Ogică, sunt împreună de 7 ani. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu numai câteva luni, iar acum urmează să devină părinți.

Vedeta este însărcinată cu un băiat, pe care așteaptă cu nerăbdare să-l țină în brațe în următoarele ore. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a dezvăluit ce nume va purta bebelușul, și anume Milan.

Același nume îl poartă și fiul lui Culiță Sterp și al iubitei sale, Daniela Iliescu. Totodată, prenumele Milan este purtat și de băiatul Valentinei Pelinel.

ADVERTISEMENT
Tags: