Life

Larisa Udilă, o nouă problemă după operația de implant mamar. Ce a pățit fiul fostei concurente de la Bravo, ai stil

Larisa Udilă trece prin momente neplăcute după intervenția suferită la nivelul bustului. Ce i s-a întâmplat băiețelului ei, Milan.
13.09.2022 | 19:34
Larisa Udila o noua problema dupa operatia de implant mamar Ce a patit fiul fostei concurente de la Bravo ai stil
Larisa Udilă, momente neplăcute după intervenția la bust. Ce i s-a întâmplat băiețelului ei, Milan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil are o nouă problemă după operația de implant mamar. Ce a pățit fiul frumoasei brunete, care în data de 11 august a împlinit vârsta de un an. Mama sa i-a organizat o petrecere pe cinste.

Larisa Udilă, momente neplăcute după intervenția la bust. Ce i s-a întâmplat băiețelului ei, Milan

Larisa Udilă, una dintre fostele participante de la Bravo, ai stil, a anunțat că trece prin momente dificile după intervenția suferită la nivelul sânilor. Vedeta a decis de curând să facă operația pe care și-o dorea de mult.

ADVERTISEMENT

Recuperarea nu este una deloc ușoară pentru frumoasa brunetă pentru că este îngrijorată pentru fiul său și al lui Alexandru Ogică, Milan. Băiețelul de numai un an și o lună s-a îmbolnăvit, deși tânăra nu înțelege de unde.

Fosta concurentă de la Kanal D nu a mai ieșit din casă de când a ajuns pe masa de operație și acum se întreabă cum a reușit micuțul să răcească. O noapte întreagă a fost nevoită să-l supravegheze pentru că nu s-a simțit bine.

ADVERTISEMENT

„Am trecut prin momente dificile toată noaptea cu Milan. A răcit! De unde? Din aer pentru că efectiv de când m-am operat nu am mai ieșit decât în curte.

Cert este că de la 6 sunt trează și vreau să vă arăt cum a decurs ziua mea”, a scris Larisa Udilă pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Larisa Udilă, complet schimbată de când este mamă

Larisa Udilă mărturisește că este complet schimbată de când a apărut în viața sa Milan, băiețelul pentru care îi mulțumește mereu lui Dumnezeu. Bruneta este fericită și împlinită când primește zâmbete de la fiul său.

Rolul de mamă o prinde de minune, fosta concurentă de la Bravo, ai stil dorindu-și ca unicul său copil să fie sănătos și ocrotit de Cel de Sus, lucru pe care vedeta se bazează ca acesta să facă față oricărei situații prin care trece în viață.

ADVERTISEMENT

„Aș muri pentru tine oricând și vreau să îți mulțumesc că ne-ai arătat ce înseamnă fericirea”, a scris Larisa Udilă în social media când Milan a împlinit un an.

ADVERTISEMENT