Life

Larissa Bercea, total transformată de operații. Fosta concurentă Românii au Talent e altă persoană

26.02.2021 | 19:16
Larissa Bercea total transformata de operatii Fosta concurenta Romanii au Talent e alta persoana
Larissa Bercea a ajuns, în 2012, până în marea finală Românii au Talent
ADVERTISEMENT

Larissa Bercea, dansatoarea de la Românii au Talent, care în urmă cu câțiva ani făcea show total în fața camerelor, la PRO TV, a ajuns în prezent să fie de nerecunoscut.

Tânăra a interpretat cu câteva sezoane în urmă un dans foarte apreciat de către public, în special de către bărbați. Momentul ei artistic i-a adus chiar un loc fruntaș în următoarele etape ale concursului prezentat de Pavel Bartoș și Smiley. Aceasta a căpătat o foarte mare popularitate și a ajuns chiar până în marea finală, pe care însă nu a câștigat-o, pe atunci.

ADVERTISEMENT

Odată cu trecerea anilor a devenit o apariție foarte controversată, pentru că a apelat de mai multe ori la bisturiul și priceperea esteticianului. La ora actuală, Larissa este total schimbată și abia dacă mai seamănă cu cea de altădată.

Larissa Bercea, dansatoarea de la Românii au Talent, e de nerecunoscut. E transformată de operații

Cu mai bine de opt ani în urmă, dansatoarea la bară de la Românii au Talent a ajuns să fie cunoscută de o țară întreagă. S-a făcut remarcată datorită mișcărilor sale de dans executate în mod profesionist, care le-au atras atenția și juraților. Aparițiile ei i-au adus contracte impresionante și putut chiar să își rotunjească veniturile prin diverse colaborări.

ADVERTISEMENT

Artista în dansuri la bară a putut fi remarcată și în câteva clipuri ale artiștilor internaționali, ca Snoop Dogg sau Pittbull. Și nu numai atât, deoarece Larissa Bercea a căpătat și o mare popularitate pe rețelele sociale. Pe contul ei de Instagram se poate observa rapid că nu a renunțat la marea ei pasiune, dansul.

Tânăra postează și în 2021 diverse clipuri sau fotografii în care le arată tuturor ce preocupări are acum. Larissa Bercea este însă transformată de operațiile estetice și pare să fi avut atât o intervenție la nivelul bustului, pe care și l-a mărit considerabil, alături de buze sau pomeți.

ADVERTISEMENT
Larissa Bercea, total transformată de operații. Fosta concurentă Românii au Talent e altă persoană
Larissa Bercea nu mai seamănă aproape deloc în prezent cu apariția din 2012 (sursă foto: Instagram)

Aceasta și-a alungit figura și și-a conturat buzele, cel mai probabil prin câteva injecții cu botox. Fosta finalistă de la Românii au Talent nu se sfiiește absolut deloc să își arate aceste modificări corporale însemnate. Larissa pare să fie foarte fericită de toate aceste transformări, afișând adesea și ținute foarte sumare.

Mai mult, este cunoscut că în ultimele luni ale anului trecut, artista în dansuri la bară s-a văzut pusă într-o situație fără precedent. Mai exact, ea suferise pe atunci o accidentare cu mașina, pe o stradă din Capitală. La fața locului s-au deplasat și autoritățile, însă tânăra a scăpat fără nicio zgârietură și a fost teafără.

ADVERTISEMENT