ADVERTISEMENT
News

Larry King, la spital după ce s-a infectat cu coronavirus. În ce stare se afla celebrul prezentator

Autor: Georgiana Dicu | 03.01.2021 | 09:52
Larry King, la spital după ce s-a infectat cu coronavirus. În ce stare se afla celebrul prezentator
Larry King, la spital după ce s-a infectat cu coronavirus. În ce stare se afla celebrul prezentator Foto: Facebook Larry King

Legendarul prezentator de emisiuni și fost intervievator al CNN, Larry King, s-a îmbolnăvit de COVID-19 și este internat de mai bine de o săptămână.

ADVERTISEMENT

Larry King, în vârstă de 87 de ani, s-a confruntat de-a lungul anilor cu o serie de probleme medicale, ceea ce l-a determinat să înființeze Fundația Cardiacă Larry King, o organizație non-profit care urmărește să-i ajute pe cei fără asigurare de sănătate să își acorde îngrijiri medicale.

King a găzduit „Larry King Live” al CNN timp de 25 de ani, intervievând candidați la președinție, vedete, sportivi, vedete de film și oameni de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Anul trecut i-au murit doi dintre copii

Larry King, în vârstă de 87 de ani, a fost internat la Cedars Sinai Medical Center din Los Angeles de mai bine de o săptămână, potrivit unei surse apropiate familiei, citată de CNN. Din cauza protocoalelor de la spital, cei trei fii ai lui King nu au putut să-l viziteze, potrivit sursei.

King, care are diabet zaharat de tip 2, s-a confruntat de-a lungul anilor cu o serie de probleme medicale, inclusiv mai multe atacuri de cord și intervenție chirurgicală de by-pass în 1987. În 2017, King a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer pulmonar și a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a-l trata. De asemenea, a fost supus unei proceduri în 2019 pentru angină.

ADVERTISEMENT

Problemele sale medicale l-au inspirat să înființeze Fundația Cardiacă Larry King, o organizație non-profit care urmărește să-i ajute pe cei fără asigurare de sănătate să își permită îngrijiri medicale.

Anul trecut, doi dintre copiii adulți ai lui King au murit la câteva săptămâni unul de celălalt. Fiul său, Andy King, în vârstă de 65 de ani, a murit la un atac de cord la sfârșitul lunii iulie, urmat de fiica lui King, Chaia King, în vârstă de 52 de ani, care a murit în august la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar.

ADVERTISEMENT

King a găzduit „Larry King Live” al CNN timp de 25 de ani, intervievând candidați la președinție, vedete, sportivi, vedete de film și oameni de zi cu zi. S-a retras în 2010 după ce a înregistrat mai mult de 6.000 de episoade ale emisiunii.

Dar nu a putut sta mult timp departe de lumina reflectoarelor. În 2012, a devenit gazda emisiunii „Larry King Now”, o emisiune difuzată de trei ori pe săptămână la Ora TV, o rețea digitală pe care a cofondat-o împreună cu magnatul mexican de telecomunicații Carlos Slim.

ADVERTISEMENT

Feed-ul Twitter al lui King, @kingsthings, are 2,4 milioane de adepți. Cel mai recent tweet al său a fost pe 26 noiembrie, când le-a urat adepților săi o Zi a Recunoștinței fericită.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!