Video. Scene incredibile! “Monstrul” Nassar, aproape să fie linşat de tatăl unei foste gimnaste

Razvan Nicolae   
in Sporturi
02/02/2018, 22:03
Video. Scene incredibile! “Monstrul” Nassar, aproape să fie linşat de tatăl unei foste gimnaste

Larry Nassar îşi va petrece sfârşitul vieţii în spatele gratiilor după ce a primit două condamnări la închisoare care însumează 175 de ani. Fostul medic al lotului de gimnastică este judecat şi în alte cazuri care au ieşit la iveală în ultimele luni.

La ultimul termen din proces, Randall Margraves, tatăl a două fete care au fost victime ale medicului, a fost la un pas să-l linşeze pe Larry Nassar. Acesta a vrut să ajungă la inculpat pentru a-i aplica o cirecţie fizică, dar a fost oprit la timp.

Larry Nassar a făcut cel puţin 265 de victime

Aş vrea să vă rog ca parte din pedeapsă să îmi acordaţi cinci minute într-un vestiar cu acest demon. Măcar un minut aş vrea”, i-a spus Randall Margraves judecătoarei înainte să aibă ieşirea nervoasă.

Conform unui tribunal din Michigan, fostul medic al lotului de gimnastică al Statelor Unite ale Americii ar fi agresat peste 265 de femei în 20 de ani. Cel puţin 65 de victime au decis să depună mărturie în ultimele luni, după începutul scandalului.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.