Video. Scene incredibile! "Monstrul" Nassar, aproape să fie linşat de tatăl unei foste gimnaste

larry nassar, sua, video, randall margraves

Larry Nassar a primit două condamnări la închisoare care însumează 175 de ani, după ce a fost acuzat că a abuzat sexual mai multe sportive. Fostul medic al lotului de gimnastică al Statelor Unite ale Americii a fost la un pas să fie linşat de tatăl uneia dintre victime.

Larry Nassar îşi va petrece sfârşitul vieţii în spatele gratiilor după ce a primit două condamnări la închisoare care însumează 175 de ani. Fostul medic al lotului de gimnastică este judecat şi în alte cazuri care au ieşit la iveală în ultimele luni.

La ultimul termen din proces, Randall Margraves, tatăl a două fete care au fost victime ale medicului, a fost la un pas să-l linşeze pe Larry Nassar. Acesta a vrut să ajungă la inculpat pentru a-i aplica o cirecţie fizică, dar a fost oprit la timp.

Larry Nassar a făcut cel puţin 265 de victime

"Aş vrea să vă rog ca parte din pedeapsă să îmi acordaţi cinci minute într-un vestiar cu acest demon. Măcar un minut aş vrea", i-a spus Randall Margraves judecătoarei înainte să aibă ieşirea nervoasă.

Conform unui tribunal din Michigan, fostul medic al lotului de gimnastică al Statelor Unite ale Americii ar fi agresat peste 265 de femei în 20 de ani. Cel puţin 65 de victime au decis să depună mărturie în ultimele luni, după începutul scandalului.