Fotbal international

Lars Lagerback, selecționerul Norvegiei, a răbufnit după ce a văzut 30.000 de copii pe stadion. “UEFA a luat cea mai nedreaptă decizie!

16.10.2019 | 09:59
Lars Lagerback, selecționerul Norvegiei, a răbufnit după ce a văzut 30.000 de copii pe stadion. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Lars Lagerback, selecționerul echipei naționale a Norvegiei, a răbufnit după ce a văzut 30.000 de copii pe stadion la meciul disputat împotriva României, pe Arena Națională, în Grupa F din preliminariile Campionatului European 2020. Acesta a trimis săgeți către UEFA, după ce forul de la Nyon a permis ca FRF să umple stadionul marți seara.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.00 este cota pentru o victorie a Belgiei pe terenul Rusiei. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Lars Lagerback, selecționerul Norvegiei, a răbufnit după ce a văzut 30.000 de copii pe stadion

“Nu cred că asta am vrut să spun, au fost multe întrebări. Asta depinde numai de UEFA, de decizia pe care a luat-o UEFA. Este o decizie total incorectă, sunt de mulți ani în fotbalul internațional. Dacă decizi că a fost o problemă și închizi stadionul, dar regulile permit prezența pe stadion totuși. Nu critic România, ei au profitat de reguli. 

Vreau să spun că pentru mine e incredibil că UEFA are aceste reguli. Când am fost întrebat la conferința de presă, normal că am spus că îmi dorescă să nu existe rasism. Ceea ce am vrut să spun este că a fost una dintre cele mai nedrepte decizii pe care le-am experimentat vreodată. Nu cred că asta a avut vreun efect asupra modului în care s-a desfășurat meciul. Dacă vrei să oprești rasismul, lucru pe care eu îl consider foarte important, trebuie să iei decizii mai dure”, a spus Lars Lagerback la finalul meciului.

ADVERTISEMENT
Suporterii de la meciul România - Norvegia, scor 1-1. Sursă foto: sportpictures.eu
Suporterii de la meciul România – Norvegia, scor 1-1. Sursă foto: sportpictures.eu

România mai speră la calificare ala EURO 2020

Meciul dintre echipa națională a României și Norvegia s-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar în tribunele celui mai mare stadion din țară au fost 29.854  de spectatori. După rezultatul înregistrat în etapa a 8-a din grupa F, nordicii se mai pot califica la Campionatul European 2020 doar printr-o minune, iar România se duelează cu Suedia pentru poziția a 2-a.

România se va duela cu Suedia pe 15 noiembrie, de la ora 21.45, iar ultimul meci din preliminariile Campionatului European 2020 al tricolorilor va avea loc pe 18 noiembrie, de la ora 21.45, pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid, cu Spania.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri