Life

Las Fierbinți a dat lovitura. Celebrul serial de la Pro TV nu are rival în România

Sezonul nou încă nu a început, dar Las Fierbinți înregistrează cote maxime de audiență cu episoadele difuzate. Celebrul serial de comedie nu are concurență.
31.08.2022 | 11:42
Las Fierbinti a dat lovitura Celebrul serial de la Pro TV nu are rival in Romania
Las Fierbinți a înregistrat cote record de audiență. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cu puțin timp înainte de începerea noului sezon, Las Fierbinți revine la audiențele obișnuite. Chiar și cu episoade vechi, celebrul serial de comedie care arată situația din mediul rural românesc ține milioane de persoane cu ochii ațintiți în televizoare.

Cum a dat Las Fierbinți lovitura? Serialul de la Pro TV a spulberat competiția

Mai sunt câteva zile până Pro TV o să treacă la grila de toamnă, atunci când va începe și noul sezon din Las Fierbinți. Serialul de comedie este unul foarte iubit de români, afirmație susținută de faptul că producția a trecut, deja, de 19 sezoane.

ADVERTISEMENT

În plus, audiențele servesc drept dovadă că seria nu are competiție în România. Astfel, chiar și cu episoade redifuzate, luni, 29 august 2022, 1,7 milioane de persoane au fost cu ochii pe Pro TV.

Astfel, a fost stabilit un nou record al verii, scrie paginademedia.ro. În general, în perioada vacanței, Las Fierbinți este urmărit de 1,2-1-4 milioane de telespectatori. Și în orașe s-a urmărit serialul, înregistrând audiențe de 733.000 de persoane.

ADVERTISEMENT

De altfel, postul de televiziune și-a menținut poziția de lider și cu filmul de acțiune care a urmat imediat după Las Fierbinți. Cele 12 încercări ale lui John Cena au fost suficient de convingătoare pentru ca oamenii să nu schimbe programul.

Când se va difuza Las Fierbinți începând din luna septembrie?

Începând cu 7 septembrie, Las Fierbinți revine pe micile ecrane cu un nou sezon. Publicul îi va putea urmări pe Bobiță, Geani, Aspirina, Dalida și toți ceilalți în situații care de care mai interesante.

ADVERTISEMENT

Producția va fi difuzată în fiecare miercuri și joi, începând cu ora 20:30, de fiecare dată fiind urmate de alte show-uri de top ale Pro TV.

Prin urmare, miercuri, Las Fierbinți este urmat de Visuri la cheie, emisiune cu cazuri umanitare destul de longevivă a postului de pe Pache Protopopescu.

ADVERTISEMENT

În același timp, joia, de la 21:30 se a difuza mult așteptatul serial Clanul, în care joacă actori consacrați printre care Carmen Tănase, George Mihăiță și Șerban Pavlu.

ADVERTISEMENT