Sporturi

Las Fierbinți revine la Pro TV! Când începe sezonul 16 al serialului de comedie

27.08.2019 | 14:11
Las Fierbinti revine la Pro TV Cand incepe sezonul 16 al serialului de comedie

Serialul ”Las Fierbinţi” va reveni din toamna aceasta la postul de televiziune Pro TV! Sezonul 16 al serialului de comedie va putea fi vizionat din luna septembrie în zilele de marți și joi începând cu ora 20:30.

”Las Fierbinți” revine pe micile ecrane toamna aceasta

Serialul de la Pro TV ”Las Fierbinți” va revenit toamna aceasta pe micile ecrane cu sezonul numărul 16. Aventurile de pe ulițele satului cu același nume vor delecta milioane de români începând cu data de 10 septembrie. Așadar, de marți Celentano, Firicel, Aspirina, Dorel, Giani sau Ardiles își vor continua traiul de la țară și vor trece prin numeroase peripeții, adevărate lecții de viața pentru toți telespectatorii.

„Telespectatorii să se aștepte că nu schimbăm nimic. Da, se schimbă aventurile prin care trec personajele, dar noi nu schimbăm nimic. Nu moare nimeni!”, a spus actorul care-l interpretează pe Celentano, Adrian Văncică, potrivit paginademedia.ro.

Las Fierbinți a ajuns la sezonul numărul 16
„Las fierbinți” revine după 15 sezoane la TV. Iubitorii serialului pot viziona sezonul 16 din data de 10 septembrie 2019. Sursa foto: lasfierbinti.protv.ro

Serialul ”Las Fierbinți” oferă scene puternice și de impact pentru români

”Las Fierbinți” a oferit de-a lungul celor 15 sezoane scene foarte puternice și apreciate care oglindesc exact aspectele negative ale societății românești. Discursul lui Bobiță (Mihai Bobonte) din ziua de Crăciun a rămas în amintirea iubitorilor serialului pentru faptul că românii se gândesc doar la bucatele pe care le au pe masă, nu la spiritualitatea și semnificația acestei sărbători. „Eu am? Ăla are? Tu ai? N-are, mă, nimeni, că aşa a fost şi n-avem! Şi-acum ce să fac? Nu mai e Crăciun că n-am eu porc? Uite, mă, că nu vreau! Vreau să fie Crăciun, mă, şi fără porc! Că pentru mine asta e important: să fie Crăciun.”, a spus Bobiță în monologul lui după ce sătenii au aflat că le-a vândut carne de oaie, nu de porc.

O altă scenă de maximă importanță a fost și monologul dureros despre învățământul românesc susținut de regretata actriță Stela Popescu care a jucat rolul unei directoare de liceu din satul ”Las Fierbinți”, precum și poezia lui Celentano (Adrian Văncică) din 1 decembrie 2016. Câteva versuri sunt redate mai jos:

„Sănătatea nu-ți mai spun

Moare pacientu-n drum

Doctorii, precum se știe,

Sunt plecați în pribegie

Cei ce fură milioane

Au costume și sutane

De-ai trecut prin pușcărie

Nu-i rușine, e mândrie

Vai de tine, vai de noi

Asta e, ăștia suntem

Noi, la supărare, bem

Românie, țara mea, astăzi este ziua ta.”