Ofertă din China pentru un club spaniol! Când se va face afacerea

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
09/04/2018, 12:20
Ofertă din China pentru un club spaniol! Când se va face afacerea

Las Palmas este aproape de retrogradarea în a doua ligă din Spania, însă formaţia din Insulele Canare ar putea ajunge pe mâna chinezilor. Echipa de pe penultimul loc din La Liga a intrat în atenţia asiaticilor, iar o preluare a clubului ar putea avea loc oricând.

Conform jurnaliştilor de la Marca, Miguel Angel Ramirez, preşedintele lui Las Palmas, ar fi primit o ofertă din partea unor oameni de afaceri din China. Acesta poartă negocieri de câteva săptămâni, după ce s-a întâlnit cu asiatici de mai multe ori în Miami.

Chinezii ar putea cumpăra 60% din acţiuni

“Nu este momentul acum. Trebuie să aşteptăm finalul sezonului şi, în funcţie de ce se va întâmpla atunci, vom lua atunci o decizie”, a declarat Miguel Angel Ramirez pentru Radio Marca. Omul de afaceri spaniol deţine 60% din acţiunile clubului.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×