Sport

Laszlo Balint a decis pe ce portar mizează titular în Universitatea Craiova – Sepsi după ce Pigliacelli și-a anunțat plecarea. Anunțul oficial al clubului. Update exclusiv

Mirko Pigliacelli se pregătește de revenirea în Italia, iar Laszlo Balint va trebui să-și găsească un alt portar titular. Noul tehnician a pregătit deja tactica pentru meciul Universitatea Craiova - Sepsi.
13.07.2022 | 14:23
Laszlo Balint a decis pe ce portar mizeaza titular in Universitatea Craiova  Sepsi dupa ce Pigliacelli sia anuntat plecarea Anuntul oficial al clubului Update exclusiv
Mirko Pigliacelli se pregătește de revenirea în Italia, iar Laszlo Balint va trebui să-și găsească un alt portar titular. Noul tehnician a pregătit deja tactica pentru meciul Universitatea Craiova - Sepsi. Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT
13-07-2022
13:39

Pigliacelli pleacă de la Universitatea Craiova după meciul cu Sepsi

Universitatea Craiova a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK că Mirko Pigliacelli va fi titular în partida cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din prima etapă din SuperLiga.

”Vineri, la meciul cu Sepsi, ne luăm la revedere de la Mirko! Acesta va îmbrăca echipamentul Științei pentru ultima dată”, au anunțat oltenii pe pagina de Facebook.

Laszlo Balint portar titular Universitatea Craiova - Sepsi

Sorin Cârțu a dezvăluit pentru FANATIK că italianul e foarte aproape de o despărțire de olteni, deși mai are contract un an de zile.

Pe ce titular merge în poartă Laszlo Balint la meciul Universitatea Craiova – Sepsi

Cu Mirko Pigliacelli pe picior de plecare, Laszlo Balint are oarecare probleme pentru a stabili portarul titular pentru întâlnirea Universitatea Craiova – Sepsi, din prima etapă a noului sezon din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Dar, din informațiile FANATIK, italianul este alegerea noului tehnician din Bănie pentru partida programată vineri, 15 iulie, de la ora 21:30, chiar dacă acesta nu va mai rămâne prea mult la echipă.

După cinci ani petrecuți la formația italiană, Pigliacelli se pregătește de transferul la Palermo. Italienii urmează să plătească în zilele următoare suma de 150.000 de euro, însă FANATIK a aflat că portarul va pleca abia săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

David Lazar, cel care va deveni titular Universității Craiova, a suferit o mică accidentare în cantonamentul din Austria și nu este apt pentru primul meci din SuperLiga. În aceste condiții, Pigliacelli va juca împotriva lui Sepsi și abia apoi va merge la Palermo.

Pigliacelli are două trofee cu Universitatea Craiova

Portarul în vârstă de 29 de ani a fost transferat de Universitatea Craiova pe 1 ianuarie 2019 de la Pro Vercelli pentru 300.000 de euro. În acest moment, italianul este evaluat la 1,4 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli a jucat 141 de meciuri pentru olteni, cu care a câștigat două trofee: Cupa și Supercupa României (2021). Italianul a fost de două ori ales în echipa ideală a sezonului: 2018–19 și 2020–21.

În partea de achiziții, patronul Mihai Rotaru a anunțat că vrea să mai aducă trei fotbaliști la Universitatea Craiova. Posturile care trebuie acoperite sunt cele de fundaș central, atacant și extremă stânga.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a bifat două transferuri până acum, în această perioadă de mercato. Fundaşii Raul Silva şi Ivan Martic au semnat cu echipa lui Laszlo Balint și sunt apți să evolueze în prima etapă.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 1,47 este cota pentru „1 solist sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT